Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Goede karma staat op de agenda, Boogschutter. Het wordt tijd dat je wat terugkrijgt

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - De Geliefden

Deze week staat een sterke band in de spotlight. Je gaat merken dat deze band sterker is dan normaal. Hangt er misschien wat liefde in de lucht? Dit kan een zielsverwant zijn, maar het kan ook om een vriendschap gaan. Je gaat weer meer in contact komen met jezelf. Wat zijn je normen en waarden? Er komen hoogstwaarschijnlijk ook keuzes op je pad die je moet maken. Dit is om te kijken of je echt gaat voor wat je diep van binnen wil. Blijf dichtbij jezelf, dan is er geen foute keuze.

Let deze week op het getal 6.

Stier - Kelken Vier

Na pieken komen er ook weer dalen. Deze week ben je tevreden met waar je op dit moment staat in je leven, maar je voelt je onrustig of zelfs verveeld. Je hebt geen zin meer om je te houden aan de status quo. Vraag jezelf af of je je nu zo voelt omdat je liever gaat voor veiligheid dan voor het onbekende. Dit is een goed moment om te mediteren. Het is ook belangrijk dat je weet dat er heel veel keuzes voor je neus liggen die je nu niet ziet. Verschuif je perspectief.

Let deze week op het getal 13.

Tweelingen - Koningin van Zwaarden

Deze week draait alles om intellect en je geest. Je neemt geen blad voor de mond en zegt gewoon waar het op staat. Gebruik deze kracht, ongeacht wat anderen daarvan vinden. Dit geeft je je helderheid. De mensen die je wijsheid willen horen, komen deze week vanzelf naar je toe. Luister ook naar hun meningen, want hier kun je wat van leren.

Let deze week op het getal 1.

Kreeft - Zwaarden Twee

Deze week heb je moeite om beslissingen te nemen. Dat is niet erg, maar bij twijfel kun je het beter niet doen. Als je in een lastige situatie zit, gaat het alleen maar erger worden als je geen keuze maakt. Luister naar je onderbuikgevoel over wat de beste keuze is voor jou. Vraag eventueel advies aan iemand die dicht bij je staat. Probeer zoveel mogelijk informatie te vergaren zodat je keuze weloverwogen is. Schrijf alle voor- en nadelen op. Welke uitkomst wil je voor jezelf op de lange termijn? Vertrouw het Universum.

Let deze week op het getal 12.

Leeuw - Staven Drie

Deze week pluk je de vruchten van je harde werk en doorzettingsvermogen. Je bent nu de stappen aan het zetten naar je einddoel. Probeer om je leven vanuit een helikopterview te zien. Welke kansen liggen nog voor je open die je nog niet hebt aangegrepen? Hierdoor ga je je beter kunnen aanpassen bij goed of slecht nieuws, waardoor je uitdagingen makkelijker aankan. Dit is ook een goed moment om een reis te plannen voor in de toekomst die je nieuwsgierigheid gaat prikkelen. Blijf groots denken. Je gaat de goede kant op.

Let deze week op het getal 8.

Maagd - Staven Vijf

Je bent niet vies van een beetje competitie. Deze week gaat dit op je pad komen, maar dat is voor jou kinderspel. Je moet leren om compromissen te sluiten. Soms gaat alles nu eenmaal niet zoals jij wil. Mensen zien je voor wie je bent, daarom zien ze je als iemand met wie ze moeten concurreren. Je kunt veel en hebt veel talenten. Deze diversiteit is goed, maar gebruik dit ook om andere mensen verder op weg te helpen. Wees de leraar die iemand nodig heeft. Als je last hebt van innerlijk conflict, neem dan weer even een stap terug.

Let deze week op het getal 17.

Weegschaal - Staven Zeven

Nee heb je, ja kun je krijgen. Deze week draait het erom dat je je op je succes blijft focussen. Je bent al zo ver gekomen dat het zonde zou zijn als je nu stopt. Misschien ben je jezelf aan het saboteren. Het is belangrijk dat je onthoudt wie je bent en wat je wil. Kijk weer even terug op wat je allemaal hebt bereikt. Wees trots op jezelf en laat dit ook zien aan anderen. Ze zullen je hiervoor respecteren. De uitdaging die deze week op je pad komt kun je ook wel aan.

Let deze week op het getal 10.

Schorpioen - Oordeel

Deze week is het belangrijk dat je van zelfreflectie een prioriteit gaat maken. Het is tijd dat je weer even oplaadt. Je kunt niet de hele tijd alles geven. Je moet bepaalde aspecten in je leven veranderen. Kijk welke patronen steeds terugkomen en niet meer voor je werken. Alles draait nu dus om transformatie. Authenticiteit is iets waar je nu naar moet streven. Het gaat je verder helpen als je op dezelfde lijn zit met je innerlijke zelf. Neem je lessen uit het verleden mee om beslissingen te nemen.

Let deze week op het getal 20.

Boogschutter - Pentakels Zes

Deze week draait het om de wet van geven en nemen. In het Universum is alles in balans. Als je de laatste tijd te veel aan andere mensen gegeven hebt, dan wordt het ook tijd dat je wat terugkrijgt. Dit geldt ook voor je financiële zaken. Deel je overvloed met andere mensen. Doneer weer eens iets aan een goed doel of investeer in iets wat voor jou en anderen goed gaat zijn op de langer termijn. Het kan ook zijn dat jij degene bent die deze week dingen krijgt van andere mensen. Goede karma staat op de agenda.

Let deze week op het getal 11.

Steenbok - De Zegewagen

Je hebt je handen aan het stuur en je geeft volop gas. Deze week ben je extra gefocust op je wensen en doelen. Je wilskracht gaat je er recht naartoe brengen. Het gaat niet alleen maar vlot verlopen. Er zijn ook wat hobbels op de weg aanwezig. Maak je daar niet te druk om, want met je zelfvertrouwen zit je deze week goed en kan je het makkelijk aan. Het gaat je alleen maar sterker maken. Negeer de mensen die commentaar hebben. Ze zien je als rivaal, omdat jij er wel voor gaat.

Let deze week op het getal 7.

Waterman - Zwaarden Negen

Door constant aan je angsten gedacht te hebben, gaan ze zich deze week voor je ogen manifesteren. Je hebt je te veel zorgen gemaakt. Het is misschien confronterend, maar de stress die je nu hebt, heb je zelf veroorzaakt. Het heeft geen zin om zelfmedelijden te hebben. Alleen jij kan ook weer uit deze situatie komen. Als je constant ‘wat als’ denkt, dan creëer je onzekerheden voor jezelf. Zet je negativiteit om in positiviteit. De wereld zal niet vergaan als iets niet gaat zoals jij dat wil.

Let deze week op het getal 19.

Vissen - Zwaarden Zes

Deze week ga je merken dat tijden snel kunnen veranderen. Je doet nu je best om je hoofd boven water te houden. Er is verandering aan de gang in je leven en dat is niet altijd makkelijk, maar het is wel nodig. Een andere omgeving is vaak oncomfortabel omdat je dan niet de mensen om je heen hebt die er normaal wel zijn. Als je deze week verhuist of van plan bent om naar een andere plek te gaan, zorg er dan voor dat het als thuis aanvoelt. Een nieuwe omgeving brengt nieuw perspectief.

Let deze week op het getal 2.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie