Dit is de invloed van de Volle Maan van 27 februari 2021 op je leven

Veel aan het (dag)dromen? Dat komt dus door de Volle Maan

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Daar is ze weer! Op 27 februari om 09:17 uur is het Volle Maan en zal de Maan haar hoogtepunt bereiken. Dit is een mooi moment om te reflecteren op je leven. Ook kun je gebruikmaken van dit moment om je edelstenen weer eens te reinigen en op te laden in het Maanlicht.

Volle Maan in Maagd

De Maan staat in het dierenriemteken Maagd. Dit is het zesde dierenriemteken met als element Aarde. Maagd is loyaal, behulpzaam, perfectionistisch en heeft een goed oog voor detail. Sommige mensen krijgen de behoefte om heel productief te zijn, anderen voelen zich misschien onrustig. Het is een mooie tijd om een balans te vinden tussen je dagelijkse leven en het spirituele aspect ervan. Verder is het belangrijk dat je jezelf afvraagt of je je de laatste tijd te veel zorgen hebt gemaakt om dingen waar je geen controle over hebt gehad.

Zon in Vissen

Vissen staat bekend als het spirituele dierenriemteken van de dierenriem. Je hebt misschien wel gemerkt dat je wat meer aan het (dag)dromen bent of meer naar spirituele bezigheden neigt. Het is dan ook een mooi moment om aan je spiritualiteit te werken en om er mee bezig te zijn. Verder zorgt Vissen voor een emotionele lading. Het is dus belangrijk om te blijven reflecteren op hoe je je voelt. Mediteren kan hierbij helpen, evenals de natuur in gaan of een helpende hand zijn voor anderen.

Algemene thema

Deze Volle Maan vraagt je om dingen los te laten die voor jou niet meer werken. Maak lijstjes en kijk waar er verbetering nodig is in je leven. Wat houdt je tegen om vooruit te bewegen? Doe een diepe reiniging als je hier behoefte aan hebt. Doe spullen weg of reinig je huis met Palo Santo.

Wat veel mensen niet weten, is dat Maagd het dierenriemteken is dat bewust bezig is met zijn of haar gezondheid. Het is een goed moment om te kijken welke gewoontes niet meer werken voor je gezondheid. Wordt het weer eens tijd om een leuke workout te doen? Kijk welke stappen je kunt toevoegen aan je routine om hier je aandacht op te richten. Het is belangrijk dat je luistert naar wat je lichaam nodig heeft. Ook is het een goed moment om tijd voor jezelf te nemen. Neem een bad of luister naar rustige muziek.

Kijk ook even terug op de laatste paar weken. Ben je te kritisch voor jezelf geweest en voor anderen? Probeer de controle los te laten en niet zo snel te oordelen. Het is een tijd om orde op zaken te stellen en om praktisch te handelen. Als je dingen gedaan wil krijgen, dan is dat nu een mooi moment. Als iets niet werkt, accepteer dat dan. Het heeft geen zin om hierop door te blijven breien.

Aspect Uranus

De planeet Uranus maakt een harmonieus Aspect met de Maan - een zogeheten Driehoek. Dit zorgt ervoor dat we meer behoefte krijgen aan vrijheid en ons graag willen afscheiden van de maatschappij. Ook maakt de Zon een harmonieus Aspect met Uranus. Deze combinatie van Aspecten kan ervoor zorgen dat je veranderingen wil maken in je leven die positief uitpakken.

Volgende Volle Maan

De volgende Volle Maan zal plaatsvinden op 28 maart 2021. De Maan bevindt zich dan in het dierenriemteken Weegschaal. Dit is een goed moment om te kijken naar de relaties in je leven. Tot die tijd staat balans vinden op de agenda.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie