Glamour's dag-horoscoop: maandag 1 maart

Zwijgen is vandaag de beste optie, Stier

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Maak je vooral niet druk om bijzaken of wat anderen van je (beslissingen) vinden. Luister vooral naar je gevoel. Intuïtieve beslissingen pakken verrassend uit.

STIER
21 april-20 mei

Een vergissing is zo gemaakt, dus denk nog eens goed na voordat je impulsief reageert. Boosheid is een slechte raadgever. Zwijgen is vandaag de slimste optie.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een kwestie uitpraten? Doen! De verschillen tussen jullie zijn niet zo groot als je denkt en het stof is inmiddels neergedaald. Peace. En niet meer achterom kijken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Laat je niet tegenhouden door faalangst, Kreeft. Even diep ademhalen en in het diepe springen. Kalmte gaat je redden. En: blijf vooral jezelf!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als dingen niet naar wens gaan (en die kans bestaat) is dat geen reden om bij de pakken neer te gaan zitten. Met zelfmedelijden schiet je niets op. Kick your ass!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is fijn als je een positieve bijdrage kunt leveren en merkt dat anderen je hulp waarderen. Bijkomend voordeel: het leidt af van een kwestie die je sterk bezighoudt.

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Als je dan toch mag kiezen vandaag: kies dan voor jezelf. Dit is een prima tijd om iets nieuws te ontwikkelen of om met een oud plan aan de slag te gaan.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Hoe moeilijk het ook is: probeer wrok of teleurstelling los te laten. Je kunt anderen niet veranderen. Soms is de enige optie je verwachtingen loslaten.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

De toenaderingspoging van iemand anders doet je goed. Als het moet: praat die ene kwestie dan uit. Daarna: zand erover en het achter je laten.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een prima dag voor zaken en geld verdienen. Maak meteen een werkschema voor de komende dagen zodat je alles op je lijstje kunt afwerken. Scheelt veel tijd!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Langzaam maar zeker zie je nieuwe kansen om een droom of wens in vervulling te laten gaan. Heb je daar hulp of advies bij nodig? Vraag daar om en maak het jezelf makkelijker.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een bijzondere dag: de lentemaand is aangebroken. Vandaag zit het je enorm mee en regent het aandacht en complimenten. Heerlijk, zo’n egoboost! Je was er aan toe!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie