Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 2 maart

Vandaag is een mooie dag om het heft in handen te nemen, Kreeft

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je dingen rustig bespreekt en luistert naar de ander, blijkt dat jullie prima met elkaar door een deur kunnen. Ongeduld is vandaag iets wat je per se wil vermijden.

STIER
21 april-20 mei

Misschien wil iemand meer van jou dan jij kunt teruggeven. Tja, dat heb je al eens eerder meegemaakt. Wees vriendelijk en tactvol, maar laat geen misverstanden ontstaan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Woorden van anderen zijn niet bedoeld om je op stang te jagen, maar om je iets duidelijk te maken. Don’t shoot the messenger, Tweelingen. Kalmte gaat je redden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Jij kunt heel goed alleen werken, maar je bent ook een teamplayer. Op voorwaarde dat je je op je gemak voelt. Vandaag is een mooie dag om het heft in handen te nemen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je betrokkenheid is hard nodig, maar het is wel dag om een stapje terug te doen en anderen voorrang te geven, het woord te laten voeren of de leiding te laten nemen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Focus je vandaag op details, maar verlies het grote plaatje niet uit het oog. Het gaat om evenwicht! Hulp nodig van anderen? Wees niet te trots om er om te vragen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lukt prima om je grenzen te bewaken en bepaalde mensen op afstand te houden. Ha, dat had je eerder willen doen! Werk en privé (beter) scheiden is een prima besluit.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hoeft de troep en brokken van anderen niet achter ze op te ruimen, Schorpioen. Het is eigenlijk al van de zotte dat je je er druk over maakt. Loslaten is een keus…

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Iedere keer weer hetzelfde liedje gaat vervelen. Als je toe bent aan verandering: zet je daar van voor in. Probeer eens iets nieuws en zet je mind wagenwijd open.

STEENBOK
22 december-20 januari

Voel je niet meteen geroepen om in te grijpen als andere mensen ergens moeite mee hebben. Je bent niet overal verantwoordelijk voor. Iedereen heeft z’n eigen taken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Speak up, maar overdrijf niet en zoek geen ruzie. Een gevoelig onderwerp bespreken vraagt om een voorzichtige en tactvolle benadering. Ban de botte bijl!

VISSEN
20 februari-20 maart

Probeer je niet zo druk te maken over de mensen die schitteren door afwezigheid of een gebrek aan belangstelling. Juist dit gedrag is veelzeggend en alles wat je moet weten...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie