Glamour's dag-horoscoop: woensdag 3 maart

Probeer iets flexibeler te zijn, Boogschutter

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Niet alles is wat het lijkt en een vergissing is snel gemaakt. Trek geen voorbarige conclusies en geef iemand het voordeel van de twijfel tot het tegendeel bewezen wordt.

STIER
21 april-20 mei

De gemoederen kunnen hoog oplopen. De sfeer is gespannen en ruzie ontstaat out of the blue. Heb je om wat voor reden last van een slecht humeur? Reageer je niet af op anderen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is altijd fijn als dingen naar wens gaan en niks tegen zit, maar vandaag wordt je geduld aardig op de proef gesteld. Even doorbijten en jezelf niet op de kast laten jagen, Tweelingen!

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is maar goed dat anderen jouw gedachten niet kunnen lezen. Alhoewel je ergens behoorlijk vol van bent, is het belangrijk om te weten wie je in vertrouwen neemt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zet je schouders er vandaag onder, geef niet op en hou je einddoel voor ogen. Ook al kun je nu misschien maar kleine stapjes zetten: je gaat vooruit. Echt waar!

MAAGD
24 augustus-22 september

Misschien heb je gelijk, maar je jaagt mensen tegen je in het harnas als je te veel kritiek levert. Iets belangeloos doen voor anderen? Ja, dat wordt enorm gewaardeerd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is heel verleidelijk om je onvrede weg te kopen of weg te eten. Maar waarschijnlijk werkt dat trucje niet lang. Geduld! Over een paar dagen zien dingen er veel makkelijker uit.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je uitstraling is bijzonder krachtig. Aan jou de keus hoe je ‘m inzet. Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn, maar de rechtstreekse benadering spreekt je meer aan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niet alles is wat het lijkt en het is goed om ergens een nachtje over te slapen. Het grote plaatje wordt snel duidelijker. Probeer iets flexibeler te zijn, Boogschutter.

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand legt de vinger op de zere plek en je eerste reactie is misschien wat fel. Geeft niks, als je het maar rechtzet en begrijpt dat kritiek soms een blessing in disguise is…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het voelt alsof je vierkante wielen hebt; alles kost moeite, het schiet niet op en medewerking of begrip is ver te zoeken. Groot gelijk dat je vandaag even van de radar verdwijnt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is fijn als je je kunt afsluiten voor zaken waar je nu niks mee kunt. Of loop je ergens voor weg? Misschien heb je wat meer tijd nodig om je voor te bereiden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie