Glamour's dag-horoscoop: donderdag 4 maart

Luister naar wat de ander heeft te melden, Leeuw

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hoe zit het met je financiën, Ram? Heb je alles op een rijtje of kan het beter? Laat zo min mogelijk aan het toeval over en besteed meer aandacht aan dit thema.

STIER
21 april-20 mei

Geen energie en weinig inspiratie? Dan is dat een teken dat dit niet het juiste moment is om grote beslissingen te nemen. Eerst zorgen dat je zelf beter in je vel zit.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij en iemand anders zitten niet op dezelfde golflengte. Denk je. Waarschijnlijk zijn de verschillen helemaal niet zo groot, maar speelt koppigheid bij jullie beiden een rol…

KREEFT
22 juni-22 juli

Heb jij je carrière in grote lijnen uitgestippeld en loopt alles volgens planning? Je wordt geprikkeld om meer uit jezelf te halen, maar ben je klaar voor die stap?

LEEUW
23 juli-23 augustus

O jee, dat komt dat ene onderwerp weer op tafel. Nee, daar heb je waarschijnlijk helemaal geen zin in, maar de angel is er nog niet uit. Luister naar wat de ander heeft te melden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Niemand twijfelt aan jouw inzet en doortastende optreden en het is fijn dat je zoveel ruimte krijgt om dingen op jouw manier te doen. Bewaak wel je rust wat beter.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Dit is een heerlijke dag om iemand uit te nodigen om weer eens bij te praten. Dat kan natuurlijk ook via de telefoon, maar in real life is toch net iets fijner.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wat goed is voor anderen, kan nadelig uitpakken voor anderen. En andersom. Lastig om een beslissing te nemen, maar met de hulp van iemand anders, lukt het je!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Weet je zeker dat je mening over iets/iemand klopt? Onderschat niet hoe groot de invloed van andere mensen is. Het gaat er om wat jij vindt, Boogschutter!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is vervelend als mensen zich niet aan de afspraken houden en daar mag je uiteraard iets van zeggen. Laat het daarna snel van je afglijden. Denk wat meer aan jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Denk aan die ene deadline, Waterman! De tijd begint nu toch wel te dringen. Pas op je woorden vandaag; het contact met iemand anders gaat toch al een tikje moeizaam.

VISSEN
20 februari-20 maart

Ben je niet in de mood om hard te werken? Tja, alleen jij weet of er ruimte is om rustig aan te doen of een snipperdag te nemen. Handel in ieder geval die dringende taak af.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie