Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 6 maart

Laat je niet op een dwaalspoor brengen, Steenbok

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je de kans krijgt om iets nieuws te leren en je kennis/ervaring te vergroten: dóen! Het is niet alleen leerzaam, maar ook nog eens leuk en inspirerend.

STIER
21 april-20 mei

Hoe zit het bij jou met de coronakilo’s? Nergens last van of zou je wel iets actiever kunnen zijn? Soms is het gewoon een kwestie van doen. En je niet afvragen of je wel zin hebt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Iemand anders houdt je flink bezig en het valt niet mee om hem/haar uit je gedachten te krijgen. Durf je het initiatief te nemen? Waag eens een gokje…

KREEFT
22 juni-22 juli

Pluk de dag en haal er alles uit wat er in zit! Door actief bezig te zijn, krijg je enorm veel energie. De liefde ziet er goed uit. Er hangt romantiek in de lucht.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Voordat je allerlei plannen maakt voor het weekend: check eerst even of de ander er wel tijd en zin in heeft. Accepteer dat je sommige dingen misschien in je eentje moet doen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Niet alle dromen komen uit, maar waarom zou je het lot niet een handje helpen, Maagd? Trek de stoute schoenen aan en neem contact op met iemand die je graag zou willen zien.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Heerlijk om weer eens bij te praten met iemand. Pak je telefoon en maak een afspraak. Kans op misverstanden is aanwezig: let daarom goed op je woorden en je toon.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Shoppen. Hoe ging dat ook al weer? Jij bent in ieder geval in de mood om geld uit te geven en in jezelf te investeren. Een beetje afdingen of prijzen vergelijken? De moeite waard!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hebt de neiging om te overdrijven en meer te beloven dan je kunt waarmaken. Ai, geen wonder dat je partner hier niet blij van wordt. Denk na voor je iets belooft.

STEENBOK
22 december-20 januari

Klopt je (voor)gevoel of zit je er helemaal naast? Er is maar een manier om daar snel achter te komen: op onderzoek uitgaan en vragen stellen. Laat je niet op een dwaalspoor brengen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Investeer in je vriendschappen, Waterman. Sommige mensen wil je niet uit het oog verliezen. Voor de liefde zijn er ook kansen, maar ook hier geldt: neem het initiatief.

VISSEN
20 februari-20 maart

Richt je aandacht naar binnen. Kom tot rust. Wees stil. Dan is de kans het grootst dat de puzzelstukjes ineens in een razendsnel tempo op hun plaats vallen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie