Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 5 maart

Laat je niet tegenhouden, Tweelingen

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Langzaam maar zeker begin je positiever te worden over een financiële kwestie. Hou dat positieve gevoel vast, maar overdrijf niet. Blijf met beide benen op de grond.

STIER
21 april-20 mei

Het is even wennen en zelfs misschien een beetje eng, maar door je intuïtie te volgen, kun je sommige zaken in een stroomversnelling laten komen. Precies wat je wilde, toch?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De bel voor de nieuwe ronde luidt! De tijd om ergens werk van te maken en rechtstreeks op je doel af te gaan, is aangebroken. Laat je niet tegenhouden, Tweelingen

KREEFT
22 juni-22 juli

Alle ballen in de lucht houden? Mwah, jij hebt er momenteel eigenlijk weinig moeite mee. Tot het moment dat iemand kritiek levert. Terecht dat je daar boos over wordt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Laat de ander eerst uitspreken en luister goed. Wat jij opvat als kritiek, is helemaal niet zo bedoeld. Kom op; zelfmedelijden is in dit geval echt niet nodig.

MAAGD
24 augustus-22 september
Het is natuurlijk niet zo gek dat je vermoeid en lusteloos bent. Je gaat maar door of je weigert bepaalde noodzakelijke veranderingen door te voeren. Best een beetje zonde, niet?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Lekker gevoel nu een kwestie helemaal naar wens verloopt. Natuurlijk zijn er altijd mensen die denken dat het ok is om kritiek te geven. Daar sta je toch boven!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je dan toch geld laat rollen: koop dan ook spullen om je huis gezellig mee te maken. Ook als schoonmaken en opruimen niet je hobby zijn: in een opgeruimde ruimte ontspan je beter.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Home sweet home! Je voelt je thuis als een vis in het water. Geen wonder, want het is een en al liefde en warmte. Absorbeer deze bijzondere periode en maak mental pictures.

STEENBOK
22 december-20 januari

Met humor en een open mind los je alle problemen vandaag snel op. Natuurlijk is het belangrijk dat je snel knopen doorhakt. Maar dat is aan jou wel toevertrouwd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hoe zit het met je vriendschappen, Waterman? Wil je nog investeren in die ene persoon, of ben je er klaar mee. Wees naar jezelf toe eerlijk over je gevoelens.

VISSEN
20 februari-20 maart

Mooi: jij laat je door niemand op de kast jagen en met charme blus je brandjes en los je problemen binnen no time op. Succes levert een groot gevoel van voldoening op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie