Glamour's dag-horoscoop: zondag 7 maart

Je verdient het beste, Maagd

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Op welk gebied heb je behoefte aan meer structuur en duidelijkheid? Dit is een dag om aan je doelen te werken. Je CV updaten is een van de opties om uit te kiezen.

STIER
21 april-20 mei

Je gevoel over iets of iemand klopt aardig, dus nu is de vraag: hoe verder? Laat je niet tegenhouden, Stier. Dit is jouw leven en je bent vrij om keuzes te maken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Staat er een drukke week voor de boeg? Dan is het een slim idee om vandaag zoveel mogelijk zaken voor te bereiden. Dat scheelt je volgende week massa’s tijd!

KREEFT
22 juni-22 juli

Over (gezamenlijke) financiën (nieuwe) afspraken maken? Waarom niet? Als jullie er allebei beter van worden en jullie zo extra kunnen sparen, is dit een prima plan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je verveelt je niet snel, maar áls je er last van hebt, mag iedereen dat weten. Ga lekker naar buiten en maak een lange wandeling. Het voldane gevoel naderhand is goud waard.

MAAGD
24 augustus-22 september

Tja, misschien is die nieuwe vlam toch niet helemaal wat je ervan hoopte. Is het signaal dat de ander ruimte, tijd en afstand wil, laat hem/haar dan los. Je verdient het beste, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een dag om thuis of in je familie orde op zaken te stellen. Belangrijk daarbij is om je niet voor andermans karretje te laten spannen. Nee zeggen is je goed recht!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ok, je gesprekken hoeven geen uren te duren en dat je geen zin hebt in oppervlakkige kletspraatjes is duidelijk. Of zit je iets dwars? Dat wil je dan vandaag vast uitpraten!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Niks mis met een beetje plannen en voorzichtig zijn. Besparen? Ach, het levert je echt wel iets op als je serieus naar je uitgaven en vaste lasten kijkt. Het is de moeite waard!

STEENBOK
22 december-20 januari

Aan jezelf denken en je grenzen stellen is makkelijker gezegd dan gedaan. Pff, dat schuldgevoel als je nee zegt! Lieve Steenbok: vandaag mag je echt aan jezelf denken!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hebt helemaal geen zin om over een gevoelig onderwerp na te denken want je hebt al een beslissing genomen. Hou je daar maar aan vast. Nu niet meer gaan twijfelen, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jammer dat het niet mogelijk om met iedereen af te spreken. Toch heeft het ook voordelen: je investeert niet meer in mensen die niet meer bij je horen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie