Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Probeer je niet te mengen in problemen van anderen, Stier

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - De Wereld

Deze week ga je je doelen bereiken en kan je een stapje terugnemen. Geniet ervan. Alles komt nu samen en je hebt nu het idee dat je je plek eindelijk hebt gevonden. Kijk terug naar waar je vandaan komt. Je mag trots zijn op jezelf. Je gaat je realiseren dat je onderdeel bent van iets veel groters en je kunt nu het grotere geheel voor je zien. Als er bepaalde dingen tot een einde komen deze week, dan zorgt dat ervoor dat andere deuren zich gaan openen. Verder is het een goed moment om een reis te plannen.

Let deze week op het getal 21.

Stier - Gerechtigheid

Deze week draait alles om harmonie. Het is belangrijk dat je eerlijk bent en dat je soms je emoties even op de achtergrond plaatst. Al onze acties hebben consequenties. Die van jou, maar ook die van anderen. Probeer je niet te mengen in problemen van anderen, zonder dat je weet wat de gehele situatie inhoudt. Blijf bij de feiten en probeer niet gelijk een kant te kiezen. Het is belangrijk dat je eerst het gehele plaatje ziet. Maak je verder geen zorgen; je hebt de mogelijkheden om een grote impact te maken op anderen en voor anderen.

Let deze week op het getal 11.

Tweelingen - Pentakels 10

Je bereikt momenteel een mooi moment van succes. Het draait deze week om uitdagingen aangaan en obstakels overkomen. Het is belangrijk dat je dit deelt met de mensen om je heen. Ze zijn bereid om ook nieuwe kennis aan jou terug te geven. Je legt deze week de basis voor je nalatenschap. Je gaat laten zien wie je bent en waar je voor staat. Overvloed komt nu zonder moeite naar je toe en niet alleen naar jou, maar ook naar de mensen om je heen. Wees hier dankbaar voor en relax.

Let deze week op het getal 3.

Kreeft - De Keizer

Deze week draait het om structuur en stabiliteit. Je ambitieuze kant komt naar boven, evenals je eigenschappen als leider. Wees niet bang om de leiding te nemen waar nodig is. Mensen zullen niet aan je twijfelen. Test je zelfdiscipline, je emoties en je vaardigheden om beslissingen te maken. Dit gaat je verder helpen op de lange termijn. Als je nu plannen hebt, zorg er dan voor dat je deze op een systematische manier gaat uitwerken. Je hebt de kracht en de kennis hiervoor. Twijfel niet aan jezelf. Je kunt meer dan je denkt.

Let deze week op het getal 4.

Leeuw - Kelken Negen

Doe een wens! Deze week ga je zien dat je wensen zich opeens heel makkelijk gaan manifesteren. Je voelt je meer jezelf dan ooit en je hebt eindelijk dat ene project afgerond. Overvloed komt jouw kant op, dus daar hoef je je nu niet druk om te maken. Er komt een balans op alle gebieden in je leven. Denk aan gezondheid, liefde, relaties en rijkdom. Je voelt je tevreden met je leven. Vergeet niet om al je zegeningen te tellen en om jezelf af en toe te verwennen. Je moet ook van de reis kunnen genieten.

Let deze week op het getal 12.

Maagd - Kelken Zes

Deze week gaat er een golf van nostalgie over je heen komen. Allerlei herinneringen van je jeugd komen opeens naar boven die je genot zullen brengen. Het geeft je een warm gevoel en motivatie om vooruit te gaan. Het zorgt ervoor dat de stress die je ervaart even als sneeuw voor de zon verdwijnt. Als je het verlangen hebt om terug te gaan naar het verleden, dan is het belangrijk dat je een connectie maakt met je innerlijke kind. Ontdek de wereld op een andere manier. Tip: draag een rode Jaspis bij je.

Let deze week op het getal 5.

Weegschaal - Zwaarden Zes

Deze week draait alles om verandering. Je gaat het verleden achter je laten en je bent klaar voor wat de toekomst voor jou in petto heeft. Transformatie is niet altijd makkelijk, maar dit zorgt ervoor dat je gevormd wordt tot de persoon die je uiteindelijk moet worden. Je gaat comfort vinden in je eigen huis, maar ga ook eens buiten je comfortzone. Nieuwe mensen ontmoeten zorgt ervoor dat je nieuwe perspectieven gaat ontwikkelen. Ga met alle veranderingen mee en probeer niet tegen te stribbelen. Er komt een nieuw begin aan.

Let deze week op het getal 7.

Schorpioen - Zwaarden Vier

Deze week is het belangrijk dat je gewoon even helemaal niets doet. Het wordt tijd dat je jezelf tijd geeft om op adem te komen en om je weer even te focussen. Luister je nog wel goed naar wat je lichaam nodig heeft? Krijg je wel genoeg slaap? Je moet je batterij opladen zodat je voor de volgende uitdaging genoeg energie hebt. Voel je niet schuldig als je even niets doet. Dat hoort er ook gewoon bij. Verder is stilte belangrijk, zodat je naar je intuïtie kunt luisteren. Tip: probeer een yoga workout.

Let deze week op het getal 18.

Boogschutter - Kelken Vijf

Is het glas half vol of half leeg? Deze week voel je je verslagen en ga je twee stappen achteruit. Het voelt aan als een persoonlijke aanval en je weet niet zo goed hoe je met deze situatie om moet gaan. Het is helemaal oké om jezelf even een moment te geven om alle emoties te voelen die nu naar de oppervlakte komen. Je hoeft niet altijd vrolijk te zijn. Vergeef de mensen die je pijn hebben gedaan en ga verder. Denk aan de lessen die je nu geleerd hebt. Het heeft je wijzer gemaakt.

Let deze week op het getal 1.

Steenbok - Staven Twee

Deze week heb je zin om eropuit te gaan. Je voelt je zelfverzekerd en je bent nieuwsgierig naar alles wat er nog meer op je pad gaat komen. Je ambities zijn groter dan ooit en dat is alleen maar goed. Je weet zelf al dat je alles kunt waarmaken wat je maar wil. Het wordt tijd dat je je comfortzone gaat verlaten en dat voelt nu eng aan. Je weet waar je toe in staat bent, dus maak je vooral geen zorgen. Neem het risico en ga erop uit. Zo leer je de wereld op andere manieren kennen.

Let deze week op het getal 8.

Waterman - Aas van Staven

Ga ervoor! Deze week is alles mogelijk en het Universum staat volledig achter je. Het wordt tijd dat je je dromen na gaat jagen. Sta jezelf toe om uit te breiden qua ideeën of kennis en ga er helemaal voor. Alles is mogelijk als je je mindset daartoe zet. Volg je intuïtie en luister naar je onderbuikgevoel. Probeer ook wat meer aandacht te besteden aan manifesteren. Dit gaat je verder helpen. Inspiratie is overal en er wordt van je gevraagd om daar wat van te leren. Laat je inspireren door andermans successen.

Let deze week op het getal 9.

Vissen - Staven Vier

Deze week ga je de vruchten plukken van de basis die je voor jezelf hebt gecreëerd. Het heeft ervoor gezorgd dat je vrijheid hebt en dat je kunt genieten van de kleine dingen in het leven. Geniet van de tijd die je hebt met de mensen die dicht bij je staan en deel je successen en je goede energie. Probeer je geest, lichaam en je ziel down to earth te houden. Ga buiten wandelen of begin met tuinieren. Verder is het belangrijk dat je al je goede moment viert. Tip: maak je huis extra huiselijk.

Let deze week op het getal 20.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie