Glamour's dag-horoscoop: maandag 8 maart

Wees praktisch en geef geen onnodig geld uit, Boogschutter

daghoroscoop boogschutter
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Nieuwe week, nieuwe kansen. Kom op tijdens die bespreking meteen ter zake en durf het initiatief te nemen. Je bent niet in de mood om je tijd te verlummelen. Actie!

STIER
21 april-20 mei

Het is een mooi moment om een project af te ronden. Je kunt bezig blijven, maar op een gegeven moment is het gewoon klaar. Dat moment lijkt nu aan te breken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als het lijkt op een eend, loopt als een eend en kwaakt als een eend: geloof dan maar dat het een eend is. What you see is what you get. Duidelijker wordt het niet.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je inzet voor anderen en talent om samen te werken zorgt ervoor dat een klus snel geklaard wordt. Hou er wel rekening mee dat een idee van jou wordt afgekeurd.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Stroop je mouwen op, zet je schouders er onder en ga aan de slag. Werken met een lijstje heeft als voordeel dat je geen tijd verspilt. Je kunt enorm opschieten vandaag.

MAAGD
24 augustus-22 september

Probeer op een nuchtere manier naar een lastige situatie te kijken. Als je hier iets mee wil, is het tijd om een stap te zetten. Alle begin is moeilijk, maar je kunt het!

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Als de basis goed is, ben jij in je element. Misschien heb je behoefte aan wat meer structuur en regelmaat. Als dat er is, functioneer je beter. Probeer het maar.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Er komt belachelijk veel informatie op je af. Hoe moet je hier een keus uit maken? Goed lezen en feiten checken. Dit is een onderwerp om je in te verdiepen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Wees praktisch en geef geen onnodig geld uit. Je spaarvarken hóeft niet leeg! Je kunt ook een maaltijd van restjes maken. Of een balansdag inlassen. Less is more.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij bekijkt alles vandaag door een nuchtere bril. Tenminste, dat vind jij. Vanuit de positie van iemand anders lijkt het of je onbereikbaar bent. In zekere zin klopt dat ook…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ok, je bent misschien niet in een jubelstemming, maar je weet gelukkig waardoor dat komt. Het gevoel van teleurstelling in iets/iemand verdwijnt echt. Beloofd!

VISSEN
20 februari-20 maart

Met sommige mensen is het contact extra sterk. Fijn, want deze mensen zijn immers giga belangrijk voor je. Toch lijk jij je zorgen te maken over iemand.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie