Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 9 maart

Laat je niet door je emoties meeslepen, Kreeft

daghoroscoop kreeft
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

In je eentje schiet je lekker op, maar met anderen wordt het mooier en gezelliger. Juist door jullie talenten en ideeën te mixen, ontstaat er een bijzonder origineel resultaat.

STIER
21 april-20 mei

Jezelf zijn klink enorm zweverig, maar wat snak je naar meer vrijheid en ruimte. In je werk is dit een prima dag om met nieuwe ideeën aan de slag te gaan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Door een beetje afstand te nemen, wordt iets soms veel duidelijker. Een nogal ongewoon idee vooral aandacht geven want dit zou wel eens dé oplossing kunnen zijn.

KREEFT
22 juni-22 juli

Soms lijken dingen veel enger en groter dan ze in werkelijkheid zijn. Probeer er op een afstandelijke manier naar te kijken. Laat je niet door je emoties meeslepen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je lief of een fijne collega komt vandaag met bijzondere ideeën of een ongewone vraag op de proppen. Geen wonder dat je even niet uit je woorden komt, maar apart is het beslist.

MAAGD
24 augustus-22 september

Met een positieve instelling kom je vandaag een stuk verder. Je staat er niet alleen voor, alhoewel je bepaalde klussen toch zelf moet opknappen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Love sick, liefdesverdriet of juist op wolkjes? Ach, niets is wat het lijkt dus maak het niet groter of erger dan het is. Beoordeel de ander op daden. Niet op woorden.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je behoefte aan privacy is op dit moment zelfs nog groter dan gewoonlijk. Omring je met mensen die je vertrouwt en die letterlijk of figuurlijk als familie voor je zijn.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vandaag kan duidelijk worden dat alles wat je zegt gevolgen heeft. Je kunt beter iets te weinig zeggen, dan te veel. En: geef alleen je mening als er om gevraagd wordt.

STEENBOK
22 december-20 januari

De vraag van vandaag: wat is iets je waard en wat je er voor over? Jij weet waar dit over gaat, want voor iedere Steenbok betekent het iets anders. Tijd om een keus te maken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je komt wat stugger of afstandelijker over dan misschien je bedoeling is. Als je een slecht humeur hebt: reageer je dan niet af op anderen. Maak je niet druk om bijzaken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het gedrag van andere mensen stelt je behoorlijk teleur, maar misschien zijn je verwachtingen een beetje te hoog. Lucht je hart bij een vriend(in). Dat lucht op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie