Glamour's dag-horoscoop: woensdag 10 maart

Las wat meer korte pauzes in vandaag, Waterman

daghoroscoop waterman
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Soms is het goed om zaken pas uit te praten als het stof is gaan liggen. Probeer je te verplaatsen in je vriend(in). Dat maakt het makkelijker om ergens zand over te gooien

STIER
21 april-20 mei

Nu een van de hindernissen is genomen, krijg je steeds meer vertrouwen. Sterker nog: je gaat er van uit dat je wens, plan of idee gewoon een succes wordt. Mooie instelling!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een dag om extra hard je best te doen om je doel te bereiken. Daar heb je de steun en hulp van je partner of een collega hard bij nodig. Heb wat meer geduld.

KREEFT
22 juni-22 juli

Logisch nadenken en dingen niet erger of groter maken dan ze zijn, is prima, maar wals niet over je eigen gevoelens heen

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een mooie dag om je extra in te zetten voor iemand anders. Dat kan natuurlijk je partner zijn, maar ook die ene collega kan wel een beetje steun of hulp gebruiken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is een beetje lastige situatie waarin je nu verkeert en er is weinig wat je daar nu aan kunt veranderen. Hou vol want de oplossing laat niet lang meer op zich wachten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn. Is het je echt niet duidelijk wat je voor iemand anders betekent? Alles wijst er toch op dat de antwoorden er gewoon zijn…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als het om principes gaat, span jij de kroon. Je bent nu niet van plan om alles op te geven zolang je het gevoel hebt dat alles van jouw kant moet komen. Maar ís dat ook zo?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een dag voor verrassingen en bijzondere gesprekken of ontmoetingen. Zit je al een tijdje op een bericht te wachten? Grote kans dat je vandaag nieuws ontvangt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt de reputatie zuinig te zijn, maar dat is onterecht. Vandaag geef je veel geld uit, maar aan kwaliteit en duurzaamheid. Daar bespaar jij namelijk echt nooit op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Mensen willen je graag tegemoet komen en je te hulp schieten. Maar: je moet wel zelf aangeven wat je nodig hebt. Las wat meer korte pauzes in vandaag.

VISSEN
20 februari-20 maart

Pieker niet zo over iemand. Als je echt wilt weten hoe de vork in de steel zit: grijp de telefoon en stel de vragen waarmee je zit. Eerlijkheid is beter dan onzekerheid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie