Glamour's dag-horoscoop: donderdag 11 maart

Neem nu geen nieuwe taken op je, Weegschaal

daghoroscoop weegschaal
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Afspraken lopen anders dan je dacht of gaan helemaal niet door. Hou er rekening mee dat sommige dingen meer tijd nodig hebben. Kwestie van geduld oefenen.

STIER
21 april-20 mei

Van sommige mensen krijg je totaal geen hoogte, maar dat maakt hen juist zo aantrekkelijk en interessant. Doe alleen al daarom moeite om iemand beter te leren kennen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Van uitstel komt niet altijd afstel, Tweelingen. Het is alleen misschien niet de juiste tijd om dat ene plan nu door te drukken. Focus je vandaag even op iets anders.

KREEFT
22 juni-22 juli

Over sommige onderwerpen kun je je druk blijven maken, maar dat is precies niet de bedoeling. Laat het even los, Kreeft. Je bent niet overal verantwoordelijk voor!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Andere mensen hebben op dit moment veel aandacht nodig. Logisch, maar het heeft waarschijnlijk ook gevolgen voor je eigen plannen. Flexibiliteit is nodig!

MAAGD
24 augustus-22 september

Is het echt een drama als die ene klus vandaag niet af komt? Als dat het geval is, zet dan je schouders eronder en werk net zo lang als nodig is. Aan jou de keus!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De kans bestaat dat je vandaag totaal geen energie hebt. Gelukkig is het bijna weekend, maar alles kost vandaag meer energie dan gewoonlijk. Neem nu geen nieuwe taken op je.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Misschien is het tijd om er wat meer afstand te nemen van een kwestie die te veel tijd of energie kost. Als dingen niet gaan zoals ze moeten, dan moeten ze maar zoals ze gaan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Belofte maakt schuld, maar soms fietst er ineens iets anders doorheen. Nood breekt wet, dus wordt niet boos. Tenzij je zeker weet dat de ander niet helemaal eerlijk is…

STEENBOK
22 december-20 januari

Hou je van koken? Ook als je geen chef kok bent of weinig tijd hebt, kun je iets lekkers op tafel zetten. Besteed vandaag extra aandacht aan je voeding.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Er wordt vandaag veel gepraat en bedacht, maar of er werkelijk iets van de grond komt, is een ander verhaal. Zonder handtekening of duidelijke belofte schiet het niet op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Aan het verleden kun je niets veranderen, maar jij bent klaar voor iets nieuws. Langzaam maar zeker wordt duidelijk met welke hindernis je eerst aan de slag wilt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie