Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 12 maart

Durf toe te geven aan dat gevoel van verveling, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Neem de tijd om nog eens goed na te denken over een belangrijke kwestie. Je kunt dingen op een logische manier op een rijtje zetten, maar je gevoel is ook zeer belangrijk.

STIER
21 april-20 mei

Een prima dag om tijd door te brengen met vrienden, maar luister vooral naar je gevoel: als je ergens geen zin in hebt, voel je dan vooral niet verplicht om ja te zeggen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Niet al het werk is af, maar je hebt gedaan wat je kon. Probeer dit weekend wat meer rust te nemen en laat je werk/studie even los. Een oplossing voor een probleem is onderweg.

KREEFT
22 juni-22 juli

Geef je fantasie vandaag de ruimte en laat je niet tegenhouden door praktische bezwaren of de realiteit. Juist door te brainstormen en groot te denken, kom je op de beste ideeën.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je er goed op let, merk je dat het tempo ineens anders is. Er is meer rust (of meer behoefte aan rust en stilte). Zet je vandaag in voor anderen. Daar krijg je energie van!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het liefst breng je deze dag of avond met je lief door. Als je al verplichtingen hebt, voelen die vandaag zwaar. Lastig, maar toch komt het niet goed over als je een afspraak annuleert.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je doorzettingsvermogen is vandaag niet op topniveau en het kost moeite om die ene klus af te krijgen. Begin op tijd en maak het af. Anders blijf je er maar mee zitten.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wat er ook gebeurt; zorg er voor dat je vandaag dingen doet waar je inspiratie en energie van krijgt. Dat ene recept eens uitproberen of je creatieve kanten de ruimte geven? Doen!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Misschien zou je graag uitgaan of met vrienden doorbrengen, maar je thuissituatie vraagt ook om aandacht. Ook lijkt vermoeidheid een grote rol te spelen. Geef er aan toe.

STEENBOK
22 december-20 januari

Hoe vaak zeg je niet; ‘hou contact!’? Daar kun je vandaag nou eens mooi opvolging aan geven. Schrijf dat mailtje, pleeg dat telefoontje of stuur dat kaartje.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Investeer vandaag in jezelf. Je hebt bepaalde zaken erg lang voor je uitgeschoven en het is tijd om bijvoorbeeld orde in je (financiële) administratie aan te brengen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Dingen met tegenzin doen? Vandaag niet! Vandaag is bedoeld om rust te nemen en na te denken over bepaalde zaken. Durf toe te geven aan dat gevoel van verveling.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie