Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 13 maart

Verbind je met oude en nieuwe bekenden, Stier

daghoroscoop stier
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De nieuwe maan van vandaag spoort je aan om meer aandacht te besteden aan je gevoel. Het is tijd om los te laten en je accu op te laden. Zoek de stilte op.

STIER
21 april-20 mei

De komende weken zijn geschikt om te netwerken, te investeren in vriendschappen en contact te leggen met anderen. Verbind je met oude en nieuwe bekenden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hoe zit het met je reputatie? En gaat het met je carrière volgens plan? Als je het gevoel hebt dat je niet vooruitkomt, is dit het moment om naar iets anders op zoek te gaan

KREEFT
22 juni-22 juli

Dit is zo’n periode waarop de sleur je bijna te veel wordt. Dat onrustige gevoel dat er meer moet zijn, is er niet voor niets. Verdiep je er in en richt je aandacht naar binnen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Power-issues tussen jou en iemand anders komen (weer) aan de oppervlakte. Wees eerlijk: wat is jouw aandeel in het geheel? De oplossing ligt niet bij de ander, maar bij jezelf.

MAAGD
24 augustus-22 september

Een dag om diplomatiek te zijn en te onderhandelen met anderen. Zo haal je het meest uit een (nieuw) project. De liefde gaat een opvallende rol spelen. Are you ready?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De lente laat niet lang meer op zich wachten en dit is een mooi moment om aan je gezondheid te werken. Wil je wat pondjes kwijt? Dit is het moment om er serieus werk van te maken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je fantasie draait overuren en dat kan heel gunstig uitpakken voor de liefde. Gaat het allemaal niet snel genoeg tussen jou en iemand anders? Help het lot een handje en neem het initiatief.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Luister niet alleen naar je gut feeling, maar dóe er ook iets mee! Je krijgt continue seintjes en hints. Een wens kan nu in vervulling gaan, dus vraag het maar aan de kosmos.

STEENBOK
22 december-20 januari

Sta je er voor open om iets nieuws te leren? Het hoeft niet heel groot of indrukwekkend te zijn, maar letterlijk of figuurlijk in beweging blijven, levert je massa’s voordeel op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zet je zintuigen op scherp en besteed aandacht aan details, zonder het grote plaatje uit het oog te verliezen. Dit is een periode om meer aandacht aan je financiën te besteden, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is tijd voor iets nieuws, maar dat voelde je waarschijnlijk al. Zorg er voor dat je er op je best uit ziet en laat niets aan het toeval over. Je kunt maar één keer een eerste indruk maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie