Glamour's dag-horoscoop: zondag 14 maart

Als er om je mening wordt gevraagd: wees zo eerlijk mogelijk, Tweelingen

daghoroscoop tweelingen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Waar blijft de tijd? Het is toch niet te geloven hoe snel alles gaat? Maak vandaag mooie herinneringen of bezoek een plaats waar je veel herinneringen aan hebt.

STIER
21 april-20 mei

Waar liggen jouw grenzen? En waarom kun je van sommige mensen zo weinig hebben? Het is interessant om eens te letten op hoe sterk de spanning tussen jou en iemand anders is.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Maak van deze dag iets bijzonders! Neem het initiatief en probeer een spontane afspraak te maken. Als er om je mening wordt gevraagd: wees zo eerlijk mogelijk.

KREEFT
22 juni-22 juli

Vrije dag? Natuurlijk blijf je niet thuis op de bank hangen! Kom op: jas aan en naar buiten. Bezoek bijvoorbeeld iemand die je al een tijdje niet hebt gezien.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Aan sommige dingen kun je nu eenmaal niets veranderen. Zit het je dwars? Lucht je hart bij iemand, maar verwacht niet dat anderen een oplossing voor je hebben.

MAAGD
24 augustus-22 september

Is het mogelijk om contact op te nemen met iemand die je maar niet kunt vergeten of ligt dat allemaal wat ingewikkeld? In het laatste geval: niet achterom blijven kijken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Drukke week voor de boeg? Met een slimme planning bespaar je veel tijd. Je zou vandaag vast kunnen koken voor een paar dagen. Zo maak je het jezelf makkelijker.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De liefde inspireert je enorm. Natuurlijk kan het om de liefde voor een mens gaan, maar ook voor een dier, de natuur of muziek. Laat je meeslepen door je gevoel en geniet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is druk in je omgeving, maar je wist dat dit er aan zat te komen. Het is goed dat je je kunt neerleggen bij de feiten. Sommige dingen duren nu eenmaal langer dan gepland was.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een leuke dag om met anderen door te brengen. Luister niet alleen naar wat mensen vertellen, maar besteed ook aandacht aan hun lichaamstaal en uitstraling. Allemaal extra informatie!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zit je niet lekker in je vel of heb je gewoon tijd voor jezelf nodig? In beide gevallen is het advies om er aandacht aan te geven. Kieper dat schuldgevoel eerst eens overboord!

VISSEN
20 februari-20 maart

Je weet eigenlijk precies wat je nu graag zou doen, dus het is vreemd als je daar geen gehoor aan geeft. Kom voor jezelf op en doe vandaag vooral waar jij zin in hebt. Worth it!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie