Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Liefde hangt in de lucht, Steenbok!

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - De Ster

Deze week voel je je als een ster. Misschien voel je al de energie van het Ram seizoen dat ons nadert, maar dit is een periode van inspiratie en heling. Het Universum staat volledig achter je. Je hebt alles gedaan wat je moest doen en nu is de tijd aangebroken dat je in de spotlights gaat staan. Je mag er zijn! Laat vooral je zelfvertrouwen zien. Probeer anderen te inspireren. Ze gaan naar je toe komen voor advies. Accepteer jezelf voor wie je werkelijk bent, dan ga je transformeren in de persoon die je moet zijn.

Let deze week op het getal 17.

Stier - Ridder van Zwaarden

Waar een wil is, is een weg. Door je deze week te focussen op het pad voor je ga je hier de vruchten van plukken. Niets kan je tegenhouden. Als alles de afgelopen tijd een beetje langzaam is verlopen, dan gaat er nu het een en ander in beweging komen. Maak gebruik van je communicatievermogen dat deze week extra goed is. Omring jezelf met mensen die op dezelfde golflijn zitten en die hetzelfde doel hebben. Probeer projecten niet te overhaasten. Dit kan ten koste gaan van de kwaliteit. Denk aan het proces.

Let deze week op het getal 11.

Tweelingen - Pentakels Acht

Deze week wordt het tijd om creatief bezig te zijn. Door nu je hobby's verder te gaan ontwikkelen, leer je weer nieuwe dingen. Dit kan je ook nieuwe inzichten geven die je verder gaan helpen. En niet alleen dat; het gaat je ook verder helpen op het gebied van werk. Probeer geduld te hebben met jezelf en ga je passies achterna en handel naar de ideeën die je hebt. Wie weet komt er wel iets moois uit. Misschien wordt je hobby wel je werk. Je wordt met de dag een beter versie van jezelf.

Let deze week op het getal 8.

Kreeft - Oordeel

Deze week is een goed moment om tijd te besteden aan zelfreflectie. Het wordt tijd dat je weer in contact komt met jezelf en dat je oude wonden gaat helen. Probeer het verleden los te laten. Neem de lessen mee die je hebt geleerd en focus je op het heden. Het gaat je verder helpen als je weer in contact komt met je intuïtie. Dit kan je doen door middel van meditatie of door te werken met edelstenen. Je wil nu volledig jezelf worden én zijn. Tip: schrijf elke dag 5 dingen op waar je dankbaar voor bent.

Let deze week op het getal 20.

Leeuw - De Hiërofant

Blijf alert! Deze week gaat het je helpen als je je familie opzoekt en de tradities eert. Dit gaat ervoor zorgen dat je met beide benen op de grond blijft. Het kan zijn vruchten afwerpen als je je aansluit bij een groep gelijkgestemden. Zij gaan je verder helpen op het gebied waar je op dit moment interesse in hebt. Je wordt begeleid op je spirituele reis en het wordt tijd dat je er nog meer onderzoek naar gaat doen. Leer en luister. Probeer zo veel informatie te vergaren als je maar kan. Tip: zoek je familiegeschiedenis op.

Let deze week op het getal 5.

Maagd - De Keizerin

Deze week draait alles om liefde en creativiteit. Je moet weer de mooie kanten van het leven gaan vieren en tijd voor jezelf nemen. Kom in contact met de vrouwelijke energie in je. Dit wordt ook wel Yin-energie genoemd. Ontdek je omgeving zoals je die nog niet eerder hebt ontdekt en uit je creativiteit. Uit ook steun naar de mensen om je heen. Wie weet hebben ze het wel nodig. Vergeet niet om jezelf te verwennen. Dit is het allerbelangrijkste wat je op dit moment verder gaat helpen. Tip: besteed tijd aan selfcare.

Let deze week op het getal 3.

Weegschaal - Pentakels 7

Hard werken wordt beloond! Deze week ga je de vruchten plukken van al het harde werk dat je de afgelopen weken, of zelfs maanden hebt verricht. Je kijkt uit naar de toekomst en je denkt nu aan een strategie voor de lange termijn. Op welke manier zou je nu werk moeten verrichten? Zie het als een investering. Het draait nu ook even niet om geld, maar om je passie. Dit gaat ervoor zorgen dat je persoonlijke vrijheid krijgt. Als je geduld hebt ga je zien dat die vrijheid voor je ogen gaat manifesteren.

Let deze week op het getal 13.

Schorpioen - Aas van Kelken

Deze week komen er mooie kansen op je pad die je een nieuw inzicht kunnen brengen. Het wordt makkelijker voor je om liefde te geven en om het te ontvangen. Je wordt als het ware overspoeld door liefde. Ga met de stroom mee en uit je gevoelens naar de mensen om je heen. Dit gaat er ook voor zorgen dat je gereinigd wordt op emotioneel gebied. Zie het als een frisse start. Wees ook niet bang om een hand uit te reiken aan mensen die het nodig hebben. Deel de gaven die je hebt met de wereld.

Let deze week op het getal 2.

Boogschutter - Pentakels Twee

Deze week draait alles om balans. Je bent de afgelopen tijd erg druk in de weer geweest en dit zorgt ervoor dat je uit balans bent geraakt. Dat is niet erg, want je kan dit zo weer herstellen. Je hebt een visie die je voor je ziet, dus probeer elke dag actie te ondernemen om die visie waar te maken. Het is goed dat je het grotere geheel ziet, maar vergeet niet dat de kleine details ook belangrijk zijn. Zie dit niet als een belemmering, maar als extra voorbereiding op de lange termijn.

Let deze week op het getal 4.

Steenbok - Ridder van Kelken

Liefde hangt in de lucht! Deze week kan er iemand op je pad komen waar je een duidelijke aantrekkingskracht mee hebt. Dit kan op liefdesgebied zijn, maar ook op vriendschappelijk gebied. Je komt nu beter in contact met je intuïtie en je emoties. Diepe conversaties met mensen om je heen staan op de agenda. Schijn licht op je visie zodat je duidelijk kan zien wat nodig is om het waar te maken. Uit je emoties met eerlijkheid en zonder blad voor je mond. Dit is een teken dat wat je ook besluit te gaan doen, je wordt gesteund.

Let deze week op het getal 18.

Waterman - Zwaarden Drie

Deze week komt er na de piek van vorige week weer een dal. Een gebroken hart is in aantocht, maar dit hoeft niet op het gebied van liefde te zijn. Ook al word je hier onzeker van, weet dat je sterk genoeg bent om ook dit obstakel weer te overkomen. Dit gaat je alleen maar verder helpen en het zorgt ervoor dat je sterker in je schoenen komt te staan. Verberg je emoties niet, maar uit ze. Zoek een uitlaatklep om hier je aandacht in te leggen. Je gaat je beter voelen als je eenmaal deze obstakels overwonnen hebt.

Let deze week op het getal 16.

Vissen - Kelken Twee

Deze week gaan je relaties versterken. Misschien komt er zelfs iemand op je pad! Als er iemand op je pad komt, dan vul je elkaar aan. Dit kan op elk gebied zijn: liefde, vriendschap en werk. Wederzijds respect is belangrijk, let dus goed op of je dat ook wel terugkrijgt van de mensen om je heen. De energie om je heen is goed en het zorgt alleen maar voor positiviteit. Verder is het belangrijk dat je jezelf behandelt met de compassie en liefde die je ook van een partner zou verwachten.

Let deze week op het getal 12.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie