Glamour's dag-horoscoop: woensdag 17 maart

Gun jezelf meer tijd, Tweelingen

daghoroscoop tweelingen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt extra veel uit de dag halen als je daar werk van maakt. Multitasken lukt prima op voorwaarde dat je je concentreert en je niet laat afleiden. Stay focussed.

STIER
21 april-20 mei

Met de maan vandaag in je eigen teken is dit een prima dag om aan jezelf te denken en te investeren in de mensen die het allerbelangrijkst voor je zijn. Volg je hart!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Intuïtief ben je momenteel sterk, maar door ongeduld of niet luisteren naar je gevoel kun je mooie kansen missen of verprutsen. Haast je langzaam, Tweelingen. Gun jezelf meer tijd.

KREEFT
22 juni-22 juli

Wensen gaan niet altijd bij toeval in vervulling. Door er actief aan te werken, kun je het lot een handje helpen. En: schroom niet om hulp/advies van vriendinnen te vragen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hou er rekening mee dat dit vooral een onvoorspelbare dag kan worden. Je kunt alles uitstippelen, maar je plannen worden doorkruist. Flexibiliteit gaat je redden.

MAAGD
24 augustus-22 september

Kun je wel wat meer romance gebruiken? Aan ideeën ontbreekt het je niet en vandaag kun je zomaar ineens de stoute schoenen aantrekken en je liefste verrassen. 100% slagingskans.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn. Is het je echt niet duidelijk wat je voor iemand anders betekent? Alles wijst er toch op dat de antwoorden er gewoon zijn…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als het om principes gaat, span jij de kroon. Je bent nu niet van plan om alles op te geven zolang je het gevoel hebt dat alles van jouw kant moet komen. Maar ís dat ook zo?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een dag voor verrassingen en bijzondere gesprekken of ontmoetingen. Zit je al een tijdje op een bericht te wachten? Grote kans dat je vandaag nieuws ontvangt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt de reputatie zuinig te zijn, maar dat is onterecht. Vandaag geef je veel geld uit, maar aan kwaliteit en duurzaamheid. Daar bespaar jij namelijk echt nooit op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Mensen willen je graag tegemoet komen en je te hulp schieten. Maar: je moet wel zelf aangeven wat je nodig hebt. Las wat meer korte pauzes in vandaag.

VISSEN
20 februari-20 maart

Pieker niet zo over iemand. Als je echt wilt weten hoe de vork in de steel zit: grijp de telefoon en stel de vragen waarmee je zit. Eerlijkheid is beter dan onzekerheid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie