Mening

Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 16 maart

Vandaag zou een wens zomaar in vervulling kunnen gaan, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Combineer vandaag het nuttige met het aangename. Verwen jezelf met iets lekkers. Je hebt het verdiend. Besteed wat extra aandacht aan je financiën.

STIER
21 april-20 mei

Het is confronterend om met je neus op de feiten te worden gedrukt, maar neem advies niet als kritiek op, Stier. Iemand anders doet je juist een dienst.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

To the point komen is één ding, maar het kan niet genoeg benadrukt worden hoe belangrijk het is om op je woorden te letten. Bijt op je tong en denk na voor je spreekt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Vandaag staat in het teken van (nieuwe) vriendschappen. Schuif het moment om contact op te nemen niet voor je uit. Iemand heeft behoefte aan aandacht. Van jou!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Heb je een knoop doorgehakt of ben je nog niet zo ver? Geef niks; doe het op je eigen tempo. Maar áls je weet wat je te doen staat, kun je de eerste stap zetten en een begin maken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je inzetten voor anderen is op dit moment de beste keus die je kunt maken. Bied je hulp aan of nog beter; doe iets voor anderen zonder dat ze er om vragen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Investeer in jezelf en in je gezondheid, Weegschaal. Je wordt niet slank van een week lijnen, je wordt niet dik van een week zondigen. Het gaat om de mindset op de lange termijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij en iemand anders zijn aan elkaar gewaagd, maar ondertussen ben je toch behoorlijk onder de indruk. Dat deze persoon je blijf verrassen na al die tijd, is echt bijzonder leuk.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Vraag niet wat een ander voor jou kan doen, maar bedenk wat jij voor iemand anders kunt doen. Zo ontstaan die mooie veranderingen waar je op hoopt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Doe vandaag iets waar je blij van wordt. Kook iets lekkers of maak een afspraak met de schoonheidsspecialiste of masseuse? Als jij jezelf niet verwent, wie doet het dan?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hebt sterke principes en je laat je niet overtuigen om je mening te herzien. Maar of dat momenteel in je voordeel werkt? Dat kan eerlijk gezegd flink tegenvallen. Wees flexibel!

VISSEN
20 februari-20 maart

Het zit momenteel heel erg mee! Je rolt van het ene voordeeltje in het andere. Heerlijk toch? Vandaag zou een wens zomaar in vervulling kunnen gaan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie