Glamour's dag-horoscoop: maandag 15 maart

Handel vandaag nog dat ene vervelende klusje af, Maagd

daghoroscoop maagd
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Let op: dit wordt jouw dag! Dat matte gevoel is weg en je gaat er met frisse moed tegen aan. Een spontane beslissing kan bijzonder leuk uitpakken. Waag dat gokje!

STIER
21 april-20 mei

Je lijkt behoorlijk onder de indruk van iemand. Alles lijkt veel mooier en zonniger. Toch kan het lastig zijn om je eigen mening te geven of goed voor jezelf op te komen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De steun of belangstelling van iemand anders is fijn. Dit is een prima dag om jullie krachten te bundelen. Wees een beetje voorzichtig, want ongelukken zitten in een klein hoekje.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een drukke dag die in het teken staat van geld verdienen en omzet maken. Handel bepaalde zaken zo snel mogelijk af. Lang twijfelen voor je een knoop doorhakt, werkt in je nadeel.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Langzaam maar zeker keert het vertrouwen weer terug. Je hoeft niet in een keer te gaan rennen, maar door kleine stapjes te zetten, kom je er ook.

MAAGD
24 augustus-22 september

Op de een of andere manier ben je aan het eind van je latijn, maar het goede nieuws is: het wordt nu snel allemaal beter. Tip: handel vandaag nog dat ene vervelende klusje af.

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Ben je moe of lusteloos? Het is belangrijk dat je dingen op je eigen manier en eigen tempo kunt doen. Je raakt uitgeput als anderen je te veel op je nek zitten. Grenzen stellen dus!

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Dat het een drukke dag zou worden, wist je al. Maar reken er op dat het nog hectischer wordt dan je verwacht. Stel prioriteiten en verspil geen kostbare tijd en energie.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Als je je werk met plezier doet, voelt het vaak niet eens als werk. Je hebt ruimte nodig om creatief te zijn en vooral aan erkenning. Dat laatste krijg je vandaag beslist.

STEENBOK
22 december-20 januari

Stel orde op zaken in je thuissituatie. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat het tijd is om wassen te draaien, je koelkast te vullen en maaltijden te preppen. Handen uit de mouwen!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Daar ga je weer: je flapt er iets uit en het is nog maar de vraag of het goed landt. Maak je er niet te druk om: eerlijkheid is ook veel waard. En je hart luchten is dat ook.

VISSEN
20 februari-20 maart

Langzaam maar zeker krijg je het gevoel dat iemand anders meer voor je open staat. Wees geduldig en wacht even of de ander het initiatief neemt voor een date of gesprek.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie