Glamour's dag-horoscoop: donderdag 18 maart

Focus je vandaag op dingen die wél goed gaan, Stier

daghoroscoop stier
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Werk vandaag liefst alleen overdag en gebruik de avond om tot rust te komen, te lezen of een film te kijken. Je verspilt een hoop energie en moeite als je te lang doorgaat.

STIER
21 april-20 mei

Maak van jezelf prioriteit en doe vandaag rustig aan. Daar ben je de laatste tijd opvallend minder goed in dan vroeger. Focus je vandaag op dingen die wél goed gaan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Was het maar vast weekend! Helaas moet je nog even doorbijten. Maak het jezelf wat makkelijker en begin gerust met de klusjes die het minste moeite kosten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een afspraak die je op het laatst hebt gemaakt, kan in het water vallen. Niet getreurd, want er komt snel een herkansing als jullie beiden meer tijd hebben.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je niet lekker in je vel zit (en dat lijkt momenteel het geval te zijn) hoef je dat niet onmiddellijk te bespreken met anderen, maar: praten lucht wel op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Maak je niet druk om bijzaken en neem niet alles zo persoonlijk op. Je subtiele hints komen misschien niet goed over, dus wees helder als je helder moet zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je inzet voor iets of iemand verdient een compliment. Het is bewonderenswaardig hoe jij je onvermoeibaar blijft inzetten om anderen iets duidelijk te maken of te leren. Chapeau.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als mensen je mening niet waarderen of er laks mee omgaan, is het tijd om wat meer afstand te nemen. Maak je niet druk om mensen die je een rotgevoel geven.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je iemand anders heel blij maakt, krijg je daar zelf ook een goed gevoel bij. Sommige mensen zijn álles voor je en dat gevoel wil je vandaag duidelijk tonen. Leef je uit!

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt er niet tegen als mensen je opjutten en je wil eerst zelf controleren of alles klopt. Een heel verstandige instelling, want jij vist er vandaag razendsnel een paar fouten uit.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Iedereen is de sleur behoorlijk zat, maar jij hebt je draai aardig gevonden. Toch kan het geen kwaad om letterlijk en figuurlijk wat meer naar buiten te gaan.

VISSEN
20 februari-20 maart

Reageer op vragen, beantwoord appjes en mails, neem het initiatief en omring je met mensen die het allerbelangrijkst voor je zijn. Leuk: iemand verrast je enorm.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie