Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 20 maart

Geloof (meer) in jezelf, Leeuw

daghoroscoop leeuw
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Nieuwe ronde! Vandaag begint niet alleen het Ram seizoen, maar ook de lente! De komende vier weken heb je meer geluk, energie en kansen om succesvol aan iets nieuws te beginnen.

STIER
21 april-20 mei

Voel je niet verplicht om hetzelfde hoge tempo te volgen van veel anderen. Je kunt veel dingen alleen op je eigen manier doen. Dat je even geen zin hebt in drukte, is begrijpelijk.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je de kans krijgt om met anderen af te spreken, doe je dat natuurlijk! Kiezen tussen liefde en vriendschap? Wie zegt dat het moet? Wees creatief in het bedenken van mogelijkheden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het lijkt er op dat er een drukke periode aanbreekt. Op zich niet verkeerd, maar tegelijkertijd ben je ook met een ander project bezig. Werken met een schema is een prima oplossing.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Of je nou een oplossing hebt gevonden of niet: jij bent zo ver dat je niet meer bij de pakken blijft neerzitten. Voel je dat er iets verandert? Geloof (meer) in jezelf, Leeuw.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je bepaalde karaktereigenschappen van anderen hebt gezien, kun je ze niet meer negeren. Neem even de tijd om na te denken over je (nieuwe) gevoelens. Je hebt tijd nodig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Liefde en vriendschap lopen soms op een verrassende manier door elkaar heen. Of komt een oude vriend/liefde ineens weer voorbij? Surprise! De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Met een praktische instelling en een hands-on mentaliteit kom je de komende tijd ver. Wachten op anderen? Ai, dat wordt lastig, want jij weet precies wat je wel of niet wilt. Toch?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als sparen je de laatste maanden goed gelukt is, kun je nu misschien een droom in vervulling laten gaan. Denk in mogelijkheden en onthoud dat veranderingen nu snel kunnen gaan. het maar aan de kosmos.

STEENBOK
22 december-20 januari

Niks mis met hard werken, maar je wil wel graag weten waar je het voor doet en of jij en anderen op dezelfde lijn zitten. Zorg ervoor dat dat eerst duidelijk is. Scheelt veel ergernissen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Soms gaat het er niet om wat je kunt, maar wie je kent. Als je hulp of advies nodig hebt, informeer dan eens in je omgeving. Kan je zomaar bakken met geld schelen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Dromen mag natuurlijk altijd, maar dit is een prima moment om ermee aan de slag te gaan en stappen te zetten. Wat heb je als eerste nodig? Maak daar nu werk van!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie