Glamour's dag-horoscoop: zondag 21 maart

Denk positief en weiger toe te geven aan negativiteit, Schorpioen

daghoroscoop schorpioen
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Aan enthousiasme geen gebrek, maar hoe giet je al je plannen in een hanteerbare vorm? Dit is een perfecte dag om wat verder vooruit te kijken en jezelf voor te bereiden.

STIER
21 april-20 mei

Jij bent iets aan het afsluiten. En of je daar nu blij mee bent of niet: je bent op een punt beland waarin er geen terugkeer is naar wat achter je ligt. Het is goed zo.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je ergens in gelooft, wordt het een stuk eenvoudiger, Tweelingen. Twijfel niet, maak een plan, ga ervoor en onthoud dat je steun en hulp krijgt bij je nieuwe avontuur.

KREEFT
22 juni-22 juli

Voor je carrière breekt een belangrijke periode aan. Het wordt niet alleen druk (what’s new) maar je krijgt ook kans om een vooruit te komen. Ben je er klaar voor?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Er gloort hoop aan de horizon en jij bent een van de eersten die hier meteen op reageert. Haal die plannen die al een tijdje in de ijskast lagen maar tevoorschijn!

MAAGD
24 augustus-22 september

Ben je happy in de liefde of kan het beter? In het laatste geval: verwacht je niet te veel? En maak je het niet mooier dan het is? Zet je roze bril af en kijk nog eens goed.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als er iemand helemaal klaar is met de sleur en routine, ben jij het. Maar je mag trots op jezelf zijn, want je hebt een geweldige prestatie geleverd. Tijd voor de liefde!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De kracht en invloed van je gedachten gaan zelfs verder dan je weet. Denk positief en weiger toe te geven aan negativiteit. Je zult verbaasd zijn wat het met je doet.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Natuurlijk verdwijnen verplichtingen niet, maar je krijgt (lees: maakt) meer tijd vrij voor jezelf. De lat mag lager, behalve als het om aandacht voor je gezondheid gaat.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wacht je al een tijdje op het juiste moment om aan iets nieuws te beginnen? Dit is het! Het gaat wel veel tijd en energie kosten, dus kom maar op met dat gezonde leefpatroon!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Single en toe aan een beetje romantiek en spanning? Cupido komt niet bij je aan de deur kloppen, Waterman. Zorg dat je gevonden kunt worden. Ga je huis (vaker) uit.

VISSEN
20 februari-20 maart

Tijd om je financiën op een rijtje te zetten. Reken jezelf niet rijk en hou rekening met tegenvallende kosten. Wees een beetje streng voor jezelf als het nodig is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie