Bestel 6x Glamour en krijg een Huda Beauty Palette er gratis bij

Laat deze actie niet aan je voorbij gaan

huda kattan
Moez Achour

Houd jij van een subtiele look met nude kleuren, of ga je liever voor een opvallende look? Met het Mercury Retrograde Beauty Pallet van Huda Beauty kun je iedere look creëren die je wil. Wij zijn in ieder geval groot fan. Jij ook? Dan hebben we goed nieuws voor je. Neem nu een abonnement op Glamour en ontvang de schitterende oogschaduw van Huda Beauty (ter waarde van €66,95), samen voor maar €29,99 i.p.v. €96,89. Deal, of niet?

Outer space

Ga op reis door de ruimte met het Huda Beauty Mercury Retrograde oogschaduw palette. Ook wel, door Huda Kattan zelf, het coolste palette van het jaar genoemd. Het palette bestaat uit een kosmische mix van achttien bijzondere kleuren, waarbij koele en warme tinten in balans zijn en je oneindig veel opties hebt. De kleuren zijn zo gerangschikt dat je ze heel gemakkelijk kunt combineren. Elke look is mogelijk, van koper- en zachtroze tot gouden taupe-tinten met hier en daar kleuren als paars en blauw. In other words: je krijgt het beste van de intergalactische wereld!

Shop hier 6x Glamour met een Huda Beauty Palette erbij

huda beauty palette
Carlfried Verwaayen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur