Glamour's dag-horoscoop: maandag 22 maart

Kijk vooruit en laat los wat achter je ligt, Ram

daghoroscoop ram
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Door de komende tijd je charme in te zetten, gaan deuren voor je open. Maak gebruik van de power die je nu hebt. Kijk vooruit en laat los wat achter je ligt.

STIER
21 april-20 mei

Ook al voelt het of je niet vooruit komt: achter de schermen zijn dingen echt in beweging. Wees geduldig en wacht af tot een beter moment aanbreekt. Dat komt namelijk echt!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De bal ligt bij jou, Tweelingen! Als jij het initiatief neemt, heb je de steun van anderen in the pocket. Uiteraard blijft het belangrijk om gevoelige kwesties tactvol te benaderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Aan jezelf denken is juist nu erg belangrijk. Anders hou je het hoge tempo en de gigantische werkdruk niet vol. Stressbeheersing is vandaag je grootste uitdaging.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Tijd om op te ruimen, weg de doen, los te laten en orde te scheppen. Letterlijk en figuurlijk is het advies om onnodige ballast niet langer met je mee te zeulen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Soms doet groeien pijn, maar inzicht en antwoorden zorgen er wel voor dat je verder kunt. Je hoeft geen haast te maken, maar in beweging komen is wel raadzaam.

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Als het om de liefde gaat, word jij op dit moment op je wenken bediend! Niet dat alles (meteen) perfect gaat, maar er is sprake van een duidelijke doorbraak.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Doe een beetje water bij de wijn, Schorpioen. Door een compromis te sluiten, word je er zelf ook beter van. Neem vandaag niet alles zo persoonlijk op. Nergens goed voor.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je trapt constant op lange tenen. En je weet wel over wie dit gaat! De ander zit misschien niet lekker in z’n vel, maar dat betekent niet dat je alles moet accepteren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je te veel weg, werk je te hard of heb je te weinig aandacht voor je lief? Als je dit soort verwijten krijgt, wuif ze dan niet meteen weg. Luister goed naar wat de ander zegt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dit is een goede periode om aan je gezondheid te werken. Aan discipline ontbreekt het je niet, maar bepaalde verleidingen blijven lastig. Een knoop doorhakken brengt rust in je hoofd.

VISSEN
20 februari-20 maart

Doe iets liefs voor een ander; maak een compliment, bied je hulp aan, luister, geef aandacht. Kleine dingen hebben groot effect. Volg je hart en doe wat goed voelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie