Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 23 maart

Dit is geen dag om op jezelf te bezuinigen, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Focus je vandaag op je huis, familie en gezin. Kook iets lekkers, besteed aandacht je omgeving en fleur je werkplek op. Kleine dingen hebben grote effecten.

STIER
21 april-20 mei

Je bent vandaag stiller dan gewoonlijk en misschien heb je geen zin om over je gevoelens te praten. Neem de tijd die je nodig hebt om één en ander een plek te geven.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Op je werk gaan dingen misschien niet zo vlot als je hoopt. Misschien ervaar je het als frustrerend, maar je schiet er weinig mee op als je weigert om je aan te passen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Loopt het de spuigaten uit met de drukte? Het scheelt echt veel als je de lat wat lager legt, maar laat het niet ten koste gaan van je eten. Gezonde voeding is extra belangrijk.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hou nog even vol, Leeuw en bereid je voor op de komende dagen. Wat nu nog muurvast lijkt te zitten, kan de nu heel snel verbeteren. Geef de moed niet op!

MAAGD
24 augustus-22 september

Sommige mensen begrijpen precies waar jij staat en wat je nu nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen, is contact op te nemen met iemand die heel speciaal voor je is.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Maak je niet zo druk om wat anderen van jou of van je relatie vinden! Jij weet hoe het werkelijk zit tussen jou en je lief. Of sla je bewust goede raad in de wind?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De kracht van gedachten is bijzonder sterk. Dat merk je niet onmiddellijk, maar ze hebben b beslist invloed. Negatieve gedachten? Grijp in en geef er niet aan toe!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als jij en iemand anders niet op dezelfde golflengte zitten, is dat niet het begin van het einde. Nu de gemoederen zo snel hoog oplopen, is een beetje afstand juist handig.

STEENBOK
22 december-20 januari

Tussen jou en iemand anders is de spanning om te snijden! Wat is er aan de hand? Zijn jullie in een machtsstrijd verwikkeld? Onthoud dat niet alles is wat het lijkt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je niet lekker in je vel zit, kan dat ook te maken hebben met je voeding. Misschien eet je te weinig, te veel of te eenzijdig. Sla niet door, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Is het tijd om jezelf een flink te verwennen? Kun je nu dat verjaardagscadeau gaan kopen? Dit is geen dag om op jezelf te bezuinigen, Vissen! Treat yourself!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie