Glamour's dag-horoscoop: woensdag 24 maart

Focus is net zo belangrijk als vertrouwen, Tweelingen

daghoroscoop tweelingen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vandaag geen gebrek aan power en ideeën! Leef je uit en laat je niet tegenhouden door praktische bezwaren. Als iemand het kan, ben jij het! Geloof in jezelf.

STIER
21 april-20 mei

Ook al lopen zaken totaal anders dan je zou willen: verlies je gevoel voor humor niet en laat je humeur niet verpesten door een tegenslag. Ook dit gaat weer voorbij.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je doorzettingsvermogen draait op volle kracht en het is de juiste tijd om vol overgave aan iets nieuws te beginnen of iets ouds af te maken. Focus is net zo belangrijk als vertrouwen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zijn er nog financiële kwesties of praktische zaken die op je liggen te wachten? Ga ermee aan de slag en handel ze af. Zo voorkom je dat taken zich opstapelen tot een grote berg.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zet jezelf maar eens in de schijnwerpers en geef je mening! Je hebt ergens verstand van, talent voor en ervaring mee. Laat je niet uit het veld slaan door een negatief persoon.

MAAGD
24 augustus-22 september

Weiger toe te geven aan verkeerde gedachten. Met andere woorden: maak dingen niet groter, mooier, erger of belangrijker dan ze zijn. Loop vandaag niet op zaken vooruit, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het draait nu om liefde en vriendschap! Jij bent daar momenteel enorm op gefocust en je krijgt veel good vibes terug. Krijg je wat je geeft? Het lijkt er wel op!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Blijf niet op twee gedachten hinken, Schorpioen. Vooral als het op gepieker begint te lijken. Weet je diep in je hart wat je wil of wat je te doen staat? Wacht dan niet langer.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een mooie dag om te brainstormen en je meest wilde ideeën op papier te zetten. Groot denken levert soms grote veranderingen op. En jij weet hoe hard je daar aan toe bent!

STEENBOK
22 december-20 januari

Alles heeft een prijs. Letterlijk of figuurlijk. De vraag is niet wat iets kost, maar wat jij ervoor over hebt. Die vraag zou je eigenlijk als eerste moeten beantwoorden voor jezelf.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vraag je vandaag niet af wat mensen voor jou kunnen doen, maar wat jij voor iemand anders kan doen. Iemand in je directe omgeving kan wel wat TLC gebruiken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Is het terecht dat iemand zich zorgen om je maakt? Ach, je betekent gewoon veel voor hem/haar. Tip: beloof vandaag niet te snel iets.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie