Glamour's dag-horoscoop: donderdag 25 maart

Leg jezelf in de watten, Maagd

maagd daghoroscoop
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er lijkt geen eind te komen aan de hoeveelheid energie die je hebt. Tja, jij bent ergens enorm enthousiast over en die bevlogenheid geeft je vleugels. Geniet van deze power.

STIER
21 april-20 mei

Thuis druk, op je werk veel te doen en jij hebt eigenlijk weinig zin in al die verplichtingen. Mag de lat vandaag ietsje lager? Ja, maar hou dat lekker voor jezelf.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als een plan niet doorgaat, betekent het niet dat het een waardeloos plan is! Sommige dingen hoef je maar een klein beetje aan te passen. Hoe eerder je dat doet, hoe beter dat is.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het voelt misschien ongemakkelijk om over geldzaken te praten, maar als je het niet doet, blijf je met een rotgevoel zitten. Kom op, spreek uit hoe jij erover denkt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Soms lijkt alles groter dan het in werkelijkheid is. Vandaag worden er makkelijk beloftes gedaan, maar of ze haalbaar zijn, is een ander verhaal. Eerst zien, dan geloven.

MAAGD
24 augustus-22 september

Zit je niet lekker in je vel en word je niet blij van je spiegelbeeld? Van een bezoek aan de kapper of schoonheidsspecialiste knap je op. Leg jezelf in de watten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Maak plannen voor het weekend, want voor je het weet is het weer maandag. Die ene vriend(in) heb je al eeuwen niet gezien. Daar nu maar iets aan doen!?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een dag vol spanningen en drukte en het is knap als je de avond haalt zonder ergernissen. Laat je in ieder geval niet op de kast jagen door een chef of meerdere.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Heb je spijt van een beslissing? Als je er nog iets aan kunt doen, kom dan snel in actie. En als je ergens over twijfelt: dit is een teken om meer bedenktijd te nemen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Sommige dingen vallen veel duurder uit dan je had berekend. Heb je een contract getekend? Kijk daar nog eens goed naar. Verdedig waar je recht op hebt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Beoordeel anderen niet op hun woorden, maar op hun daden. Wees vandaag zelf ook uiterst voorzichtig met wat je belooft. Daar kom je namelijk niet meer onder uit.

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je ergens niet uit komt: zet de feiten op een rijtje of lucht je hart bij iemand. Soms zit je zelf zo dicht boven op iets, dat je een logische oplossing over het hoofd ziet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie