Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 26 maart

Laat je vandaag leiden door je verstand, Kreeft

daghoroscoop kreeft
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Gebruik deze dag om orde op zaken te stellen en werk bij voorkeur met een schema. scheelt Vandaag kun je iemand de waarheid vertellen zonder op zere tenen te trappen. …

STIER
21 april-20 mei

Vrijdag! Hoera, dat betekent dat het weekend bijna begint. Als er iemand aan toe is, ben jij het! Tip: het laatste woord willen hebben, werkt niet in je voordeel.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Home sweet home? Hm, misschien nog niet helemaal, maar daar kun je iets aan doen. In een rommelige omgeving functioneer je op dit moment niet zoals het kan.

KREEFT
22 juni-22 juli

Laat je vandaag leiden door je verstand en trek je niet alles zo enorm aan. Aan sommige zaken kun je nu eenmaal niks doen. Fijn: je haast telepathische contact met iemand.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Niet iedere Leeuw heeft hetzelfde te besteden, maar het kan geen kwaad om de balans even op te maken. Een beetje geld achter de hand houden voor onvoorziene zaken, is slim.

MAAGD
24 augustus-22 september

Misschien verwacht je te veel van iemand anders, Maagd. Bam. Daar staat het. Krijg je voldoende terug en voel je je gewaardeerd of knaagt er iets aan je. Wees eerlijk tegen jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je voelt je enorm aangetrokken door een (nieuwe) liefde of iemand die je enorm bewondert. Kopieer de mooie voorbeelden van anderen gerust en deel ze met de wereld.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Bemiddeling speelt een rol van betekenis. Of jij degene bent die het geeft of nodig heeft, is onduidelijk. Onthoud dat je meer aan de waarheid hebt dan aan luchtkastelen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het is al lastig genoeg om je eigen zaakjes op orde te krijgen, laat staan dat je energie hebt om andermans problemen op te lossen. Sommige mensen wíllen helemaal niks veranderen!

STEENBOK
22 december-20 januari

Als het een beetje meezit, kun je vandaag enorm veel vooruitgang boeken. Die lastige klus gaat ineens soepel. Maak gebruik van deze kracht en ga snel aan de slag.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hebt zelf misschien niet door dat je een tikje bazig bent. Sta stil bij de wensen van anderen en doe gerust een stapje terug als dat de sfeer gunstig beïnvloedt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij en iemand anders doen soms ongelooflijk moeilijk. Misschien bedoelen jullie precies hetzelfde! Door eerst naar elkaar te luisteren, voorkom je misverstanden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie