Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 27 maart

Verwen jezelf met iets liefs, Boogschutter

daghoroscoop boogschutter
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Als je ergens allergisch voor bent, is het voor getreuzel en besluiteloosheid. Niet iedereen is zo snel als jij, maar vandaag mag je er best iets over zeggen. Jij bent ook maar een mens.

STIER
21 april-20 mei

Geen zin in die ene afspraak? Tja, dat kan, maar mensen hebben op je gerekend, Stier. Soms is een leugentje om bestwil makkelijk, maar eigenlijk een slechte keus.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Als je het gevoel hebt dat iedereen iets van je wil, schiet je in de stress. Laat het niet zo ver komen en loop gewoon even weg als de ergernissen te hoog oplopen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Welles-nietes is heel vermoeiend en het levert alleen maar een hoop ergernissen op. Als mensen geen zin hebben in jouw plannen, ga je toch lekker in je eentje op pad!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Vrije dag? Ga je huis uit en ga op pad. Of je nou ver gaat of in de buurt blijft: buiten is het heerlijk en kom je tot rust. Ook als je er een super actieve, sportieve dag van maakt.

MAAGD
24 augustus-22 september

De kans dat jij en iemand anders vandaag botsen, is eerlijk gezegd behoorlijk groot. Maar dat betekent niet dat het ook echt moet gebeuren! Je kunt ook even een kleine time-out nemen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Waar het hart van vol is… Het is wel duidelijk wat (of wie) op dit moment voor jou het allerbelangrijkst is. Dit is een dag bedoeld voor liefde en vriendschap. Vier het!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je wil dat dingen veranderen, moet je soms in actie komen. Alle begin is moeilijk, maar het is de moeite meer dan waard. Het is tijd om aan iets nieuws te beginnen, niet?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Laat je vandaag vooral niet betrekken bij de problemen van anderen. Zeg het gewoon eerlijk waar je wel en geen zin in hebt. Verwen je lief met iets liefs.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wat gaat de tijd toch snel! Het fijne is dat er schot komt in een kwestie waar jij je al lang druk over maakt. Je harde werk en volharding beginnen vrucht af te werpen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Is het lastig is om een knoop door te hakken? Vraag je af of je er echt behoefte aan hebt. Bedenk ook dat goedkoop vaak duurkoop is. Misschien beter om even door te sparen…

VISSEN
20 februari-20 maart

Focus je niet op de verschillen, maar kijk naar de overeenkomsten. Wees voorzichtig met kritiek, maar wees wel eerlijk. Het is tijd om bepaalde zaken écht uit te spreken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie