Glamour's dag-horoscoop: zondag 28 maart

Spreek je gevoelens uit, Weegschaal

daghoroscoop weegschaal
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vanavond is het volle maan en dat merk jij vandaag ook goed. Dit is een uitstekend moment om je af te vragen hoe je je relaties met anderen kunt versterken of verbeteren.

STIER
21 april-20 mei

Als je gestrest bent of niet lekker in je vel zit, heb je de neiging om troost te zoeken in eten en drinken. Of in shoppen. Vaak werkt dat maar voor korte duur en averechts…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Denk je nog hetzelfde over een kwestie als een tijd geleden? De situatie is niet meer zoals die was en het stof is inmiddels gaan liggen. Nu wordt helder wat haalbaar is en wat niet.

KREEFT
22 juni-22 juli

Misschien heb je toch meer hooi op je vork genomen dan verstandig was. Dat sluimerende gevoel van vermoeidheid is daar een signaal van. Jij bepaalt wanneer het genoeg is!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Van de meeste wilde plannen, gaan de meeste niet door. Maar dat ene plan wil je echt niet opgeven. Denken anderen er ook zo over? Maak er dan werk van en leg het vast.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als beloven mensen je de maan: als het gevoel klopt, is er iets mis. Luister naar je intuïtie, maar blijf niet hangen als dingen voorbij zijn. Weg met die roze bril!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hoe zit het met je relatie en vriendschappen, Weegschaal? Dit is een mooie tijd om daar het accent op te leggen. Spreek je gevoelens uit. Don’t be shy!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Van nature beschik jij over een ijzersterke intuïtie en ben je niet bang om te graven in lastige zaken. Ook nu speur je net zo lang tot de puzzelstukjes op hun plaats vallen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je vrienden zijn het lang niet altijd eens met je keuzes. Kritiek krijgen is niet leuk, maar eerlijkheid is ook veel waard. Laat het allemaal even op je inwerken voor je reageert.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent niet overal verantwoordelijk voor, Steenbok. Begin niet meteen te rennen als anderen een kik geven. Je mag best een beetje meer aan jezelf denken op dit moment.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je geen zin hebt om een belofte te doen, doe dat dan niet. Maar verschuil je niet achter een leugentje om bestwil. Hoe lastig ook: eerlijk duurt het langst.

VISSEN
20 februari-20 maart

Aan alles komt een eind. En als het tijd is om los te laten, zwem dan niet tegen de stroom in. Hoe erg een situatie nu misschien voelt: ook dit gaat weer voorbij. Beloofd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie