Glamour's dag-horoscoop: maandag 29 maart

Verdeel je energie wat beter, Stier

daghoroscoop stier
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Het is de kunst om zowel jezelf aan jezelf als aan anderen te denken zonder iemand te benadelen. Ben je gekwetst door een ‘grappige’ opmerking? Spreek je erover uit!

STIER
21 april-20 mei

Er ligt een drukke week klaar, maar je hoeft echt niet meteen vol gas aan de slag te gaan. Rustig opstarten werkt veel prettiger en is meer jouw ding. Verdeel je energie wat beter.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is helemaal niet zo vreemd dat je de gebeurtenissen van de afgelopen dagen even moet verwerken. Laat je niet verleiden om nu al een mening te geven. Neem de tijd.

KREEFT
22 juni-22 juli

Natuurlijk bepaal je zelf of je tijd en zin hebt om aan dat nieuwe project te beginnen, maar hou er rekening mee dat het veel meer tijd gaat kosten dan je nu denkt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een prima dag om je te focussen op de overeenkomsten tussen jou en anderen. De verschillen zijn namelijk al duidelijk genoeg. Let op je woorden. Je kunt ze niet ongezegd maken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als kiezen erg lastig is, kun je misschien beter naar je verstand en de goede raad van anderen luisteren. Hoe langer je twijfelt, hoe lastiger het wordt.

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Het draait momenteel om de liefde en om een (nieuwe) samenwerking. Het is goed om flexibel en vrijgevig te zijn, maar bewaak je grenzen wel goed.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Voel je op dit moment even geen klik met anderen? Misschien maak je het te groot, Schorpioen. Isoleer jezelf niet van anderen en probeer die stugge mening los te laten.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Wie het laatst lacht, lacht het best! Wat heerlijk dat er gerechtigheid is! Karma in action. Helemaal mooi als je er verder geen woorden meer aan vuilmaakt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Maak het jezelf (en anderen) niet te lastig en onthoud dat haastwerk nooit het gewenste resultaat oplevert. Door nog beter samen te werken, schiet je hard op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Water bij de wijn doen is op dit moment eigenlijk de beste strategie, Waterman. Het levert je bovendien goodwill en steun van anderen op. Precies wat je nu hard nodig hebt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je komt vandaag niet echt goed uit je woorden en mensen horen misschien iets anders dan jij bedoelt. Dubbelcheck gerust of jij en iemand anders op dezelfde golflengte zitten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie