Glamour's dag-horoscoop: woensdag 31 maart

Jij begrijpt heel goed wat er wordt bedoeld, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Geef niet toe aan dat gevoel van onzekerheid en bluf je gewoon door die spannende situatie heen. Mensen laten zich vandaag betoveren door je power en charme.

STIER
21 april-20 mei

Jaloezie haalt nooit het mooiste in mensen omhoog. Daar kun je vandaag weer eens het bewijs van krijgen. Laat je niet meeslepen door negatieve gevoelens, Stier.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Loopt het op je werk niet helemaal naar wens? Misschien moet je het eens over een andere boeg gooien, Tweelingen. Zwem niet tegen de stroom in. Daar bereik je echt niks mee.

KREEFT
22 juni-22 juli

Gevoelsmatig heb je uitstekend door hoe een situatie in elkaar zit, maar er zijn nogal wat mensen met grote ego’s en een hoop praatjes. Laat ze voor nu. Wie het laatst lacht…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je dan toch plannen maakt: ga dan voor het hoogst haalbare en zet hoog in. Soms moet je voor jezelf kiezen en je niet onder druk laten zetten door anderen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hoe harder je je best voor iemand doet, hoe minder je ervoor terugkrijgt. Zo voelt het nu voor jou waarschijnlijk. Herkenbaar? Dan is het echt tijd om daar iets aan te doen, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lijkt er op dat je gigantisch onder de indruk bent van iemand. Is dit je soulmate? Het gebeurt niet heel vaak dat iemand je zo weet te raken. Geniet, maar doe rustig aan!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Met steken onder water of hints bereik je waarschijnlijk niet wat je voor ogen hebt. Kom op: zeg wat je dwars zit en luister ook naar het antwoord van de ander.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Of je gevoel over iets/iemand klopt? Ach, jij hebt eigenlijk weinig interesse om je in die ingewikkelde toestand te storten. Liever ontwijk je het nu en dat is een prima keus.

STEENBOK
22 december-20 januari

Laat je niet gek maken en blijf kalm. Op dit moment is de situatie nog zo onvoorspelbaar, dat je beter een afwachtende houding kunt aannemen. Heb geduld! Het antwoord komt.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een mooie dag om zaken uit te praten en de kou uit de lucht te halen. Het is niet alleen belangrijk om naar de ander te luisteren, maar vooral om over jouw gevoelens te praten.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt je een beetje overrompeld voelen door iets/iemand. De woordkeus is misschien niet perfect, maar de boodschap is duidelijk. Jij begrijpt heel goed wat er wordt bedoeld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie