Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 30 maart

Geef anderen de ruimte die ze nodig hebben, Schorpioen

daghoroscoop schorpioen
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Voorzichtig, want vandaag zijn mensen veel gevoeliger dan gewoonlijk en woorden komen al snel verkeerd over. Zwijgen is vandaag goud; dát wordt beslist duidelijk.

STIER
21 april-20 mei

De sfeer kan ineens omslaan en vanuit het niets kan een situatie uit de hand lopen. Gooi geen olie op het vuur, Stier. Dit is geen geschikte dag om lastige kwesties te bespreken.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Pas op: de kans dat je vandaag veel tijd verdoet met zinloos werk is behoorlijk groot. Zorg dat helder is wat er precies van je wordt verwacht. Dat scheelt echt een hoop frustraties.

KREEFT
22 juni-22 juli

Mensen hebben altijd wel een mening en vandaag mag je rekenen op wat kritiek. Nooit leuk, maar misschien zit er een kern van waarheid in? Wijs het niet meteen af.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ai, daar ga je weer: je maakt een onhandige opmerking of je belooft meer dan je kunt waarmaken. Tel tot tien voor je spreekt, Leeuw. Het kan je een hoop gedoe besparen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je krijgt echt geen hoogte van iemand. Geen wonder dat je onzeker wordt. Het is lastig, maar eigenlijk is het gewoon tijd om meer aan jezelf te denken, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wie kun je maar niet uit je gedachten krijgen, Weegschaal? Het lijkt er op dat je het zwaar te pakken hebt. Of je gevoelens beantwoord worden? De enige die dit echt weet, ben jij…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je uitstraling is momenteel bijzonder sterk. Daar kun je je voordeel mee doen, maar als je te veel moet aandringen, heeft het weinig zin. Geef anderen de ruimte die ze nodig hebben.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Of dat ene idee levensvatbaar is, wordt nu nog niet duidelijk. Loop niet op de zaken vooruit en doe eerst meer onderzoek naar wat er allemaal bij komt kijken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Niet iedereen is het roerend met je eens en dat lijkt toch wel een beetje spanning en irritatie te veroorzaken. Zet je gevoel voor humor in en vat niet alles zo persoonlijk op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je staat onder druk. Maar dat betekent niet dat je er niets aan kunt doen, Waterman. Je bent erg streng voor jezelf en je vastberadenheid werkt vandaag niet in je voordeel. Slow down!

VISSEN
20 februari-20 maart

Sommige mensen zijn schaamteloos nieuwsgierig en vragen je het hemd van het lijf. Voel je niet verplicht om antwoord te geven. Laat je niet overrompelen, maar stel je grenzen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie