Glamour's dag-horoscoop: donderdag 1 april

Geen enkele relatie is perfect, Kreeft

daghoroscoop kreeft
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Een nieuwe ronde, Ram. Niet achterom kijken, maar vertrouwen hebben in de goede afloop van een project. Hulp van anderen is er in overvloed, maar je moet er om vragen.

STIER
21 april-20 mei

Wat wil je graag bespreken met je partner? Mensen waarderen het als je meer van jezelf deelt. Over een financiële kwestie wil je waarschijnlijk meer info hebben. Terecht!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waar komen die misverstanden tussen jou en iemand anders toch vandaan? Je weet wat de ander niet goed doet. Maar je eigen aandeel is wat minder duidelijk. Dat kan beter!

KREEFT
22 juni-22 juli

Geen enkele relatie is perfect, Kreeft. Maar dat mag geen reden zijn om dingen te pikken die niet goed voor je zijn. Praten over je gevoelens is de eerste stap.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij hebt alle vertrouwen in de goede afloop van een situatie. Je enthousiasme is zo groot, dat je anderen kunt motiveren. Hier ligt je kracht, Leeuw. Grijp die kans.

MAAGD
24 augustus-22 september

Iedereen vindt het fijn om aandacht, hulp, een cadeautje of een compliment te krijgen. Zet je vandaag in voor anderen. Kleine gebaren brengen vastzitten zaken weer in beweging.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hoopt vurig dat een wens in vervulling gaat, maar pas op: je zou wel eens kunnen krijgen wat je wenst. Ben je er klaar voor om er helemaal voor te gaan?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Verspil geen energie aan zaken die eigenlijk al voorbij zijn, Schorpioen. Je blijft maar malen over iets. Het is tijd om verder te gaan. Kijk niet achterom, maar vooruit.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je luistert vandaag naar je hart, je hakt een knoop voor op gevoel of je maakt een opmerkelijke keuze. Dit zou wel eens het begin van iets moois kunnen zijn.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent niet verplicht om lastige kwesties uit te pluizen, maar de kans is groot dat er een last van je schouders valt als je ermee aan de slag gaat. Wat heb je te verliezen?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Iemand verrast je vandaag. Dit had je niet zien aankomen. De kans bestaat dat het om iemand uit je verleden gaat. Jij bepaalt of je dit contact weer wil aanhalen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Iemand zet zich op een geweldige manier voor je in. Dit persoon is goud waard. Steek je gevoelens niet onder stoelen of banken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie