Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 2 april

Je bent nooit te oud om te leren, Leeuw

daghoroscoop leeuw
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je kunt overal iets groots van maken. Als je er maar oog voor hebt en van kleine dingen kunt genieten. In dat opzicht ben je vandaag een voorbeeld voor anderen als je daarvoor kiest.

STIER
21 april-20 mei

Je lijkt er niet helemaal bij te zijn, Stier. Zit je iets dwars of ben je gewoon moe? Gebruik de komende dagen vooral om bij te komen. Begin er vandaag al mee.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ai, voor je het weet raak je in een verhitte discussie terecht en komen jij en iemand anders (weer) loodrecht tegenover elkaar te staan. Tip: bemoei je niet met andermans issues.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je maakt jezelf gek door bepaalde gedachten toe te staan, Kreeft. Als je jezelf betrapt op negatieve gedachten, zet er dan meteen een positieve tegenover. Lastig, maar het kán!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je bent nooit te oud om te leren. Integendeel: het houdt je geest juist jong. Als je de kans krijgt om iets nieuws te proberen: geef het een kans als het goed voor je is.

MAAGD
24 augustus-22 september

Klamp je niet vast aan mensen/zaken die niet (meer) bij je passen. Het moet onderhand duidelijk zijn wat je voor iemand betekent. Jij weet zelf of het voldoende is.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Dit is een mooi moment om je aan de liefde te wijden. Het is best eng om jezelf kwetsbaar op te stellen, maar toch is dat de enige manier om te ontdekken of jullie een match zijn.`

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Verwen jezelf met iets moois, Schorpioen. Je hebt het verdiend en als jij het niet doet, wie doet het dan? Nou, vergis je niet: de kans op een cadeautje is aanwezig.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Shine! En pluk de dag. Er zijn van die dagen dat dingen heel erg mee zitten en dat lijkt vandaag voor jou het geval te zijn. Doe een wens en kijk wat er gebeurt.

STEENBOK
22 december-20 januari

De komende dagen staan in het teken van familie. Nu zie je tegen sommige verplichtingen op, maar het wordt allemaal veel leuker dan je verwacht. Stel je flexibel op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een spontane ingeving kan leuk uitpakken. Omring je met anderen en laat je verleiden om uit de band te springen. Je kunt wel wat meer schwung gebruiken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Hoor je de kassa rinkelen? Alles wijs er op dat je de komende tijd op een leuke meevaller mag rekenen. In jezelf investeren is een uitstekend plan, maar dat had je zelf ook al bedacht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie