Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 3 april

Niet iedereen heeft zo’n hoog tempo als jij, Ram

daghoroscoop ram
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je hoeft vandaag bepaald niet heel erg je best te doen om je zin te krijgen, maar het kan geen kwaad om wat geduldiger te zijn. Niet iedereen heeft zo’n hoog tempo als jij, Ram.

STIER
21 april-20 mei

De dag begint op een heel bijzondere manier en de rest van de dag verloopt al net zo onvoorspelbaar. Laat het maar over je heen komen. Het is even niet anders.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Spijt van een opmerking? De aller snelste manier om het goed te maken, is door je excuses aan te bieden. In ieder geval is het niet slim om het gesprek nog eens over te doen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Erger je niet aan anderen! Lastig? Ja, alleen als je niet wegloopt. Als dingen je te veel worden, kies dan voor jezelf. Het is belangrijk om je grenzen te stellen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Om een droom te laten uitkomen, moet je daar wel iets voor doen. Maak een prioriteitenlijstje en bepaal van tevoren hoe groot je budget is. Daarmee maak je het jezelf makkelijker.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is al moeilijk genoeg om zelf te veranderen, laat staan dat je het voor elkaar krijgt om anderen te laten veranderen. Accepteer dat er verschillen tussen jou en iemand anders zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

De laatste tijd ben je vooral bezig met de liefde. Geen wonder, want er gebeurt veel op dit gebied. Toch kan het geen kwaad om ook andere zaken wat meer aandacht te geven.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als dingen niet helemaal naar wens verlopen, betekent dat niet dat ze mislukt zijn! Juist nu is het belangrijk om de moed niet op te geven. Blijf positief en ban negatieve gedachten.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Te laat gehandeld? Kan gebeuren. Neem het jezelf niet kwalijk en onthoud dat niets zonder reden gebeurt. Er komt echt wel weer een nieuwe kans. Een betere.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je krijgt de gelegenheid om duidelijk te maken wat jij op dit moment nodig hebt. Dat je een tikje emotioneel kunt reageren, is helemaal niet gek. Laat het maar gebeuren.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is misschien nog te vroeg om een conclusie te trekken, Waterman. Hou er rekening mee dat iets/iemand anders in elkaar steekt dan je denkt. Pas op met voorbarige conclusies.

VISSEN
20 februari-20 maart

Geen zin in die ene klus? Ha, dat komt dan mooi uit, want er is hulp of afleiding onderweg. Laat je verleiden om je plannen te wijzigen. Je zult er geen spijt van krijgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie