Glamour's dag-horoscoop: zondag 4 april

Heldere vragen leveren duidelijke antwoorden op, Weegschaal

daghoroscoop weegschaal
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Sommige tradities zijn eigenlijk best leuk. Schiet niet meteen in de verdediging als iemand iets voorstelt. Geef het een kans en oordeel daarna pas of het iets voor je is.

STIER
21 april-20 mei

Vrije dag en geen afspraken? Zonde om lang in je bed te blijven liggen. Doe iets wat je normaal nooit doet. Bezoek bijvoorbeeld een plaats waar je nooit eerder bent geweest.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni
Hoera: eindelijk is er een doorbraak in een situatie die erg lang duurde. Ook al is het niet helemaal volgens wens verlopen, je gaat nu aan een nieuw hoofdstuk beginnen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Liefde, familie, vriendschap en werk: het zijn voor jou de allerbelangrijkste thema’s. De tradities die bij deze dag horen waardeer je dit jaar meer dan gewoonlijk. Mooi toch?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Verwacht nou niet dat alles vandaag van een leien dakje gaat, want sommige zaken kosten veel meer tijd of inspanning dan gewoonlijk. Kritiek geven is vandaag niet handig.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is een mooie moment om nieuwe plannen te maken én de eerste stappen te zetten. Daar krijg je weer energie en inspiratie van. Jij laat je nu niet meer stoppen! Eindelijk!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Aan de ene kant ben je bereid om ergens 100% voor te gaan, maar tegelijkertijd wil je graag (meer) zekerheid krijgen. Heldere vragen leveren duidelijke antwoorden op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je inzet wordt echt gewaardeerd, maar niet iedereen kan dat op een duidelijke manier kenbaar maken. Neem vandaag de leiding en bepaal zo welke onderwerpen besproken worden.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Geen zin in verplichtingen? Nou, je hoeft er echt niet je hele dag aan te besteden! Probeer een beetje flexibel te zijn. Het is fijn als je anderen een plezier kunt doen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt je (ineens) groen en geel ergeren aan de aanwezigheid van iemand. Deze sterke reactie zag je zelf misschien ook niet aankomen. Ja, je geduld wordt weer eens flink beproefd.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het zou fijn zijn als anderen je een beetje met rust zouden laten, maar die kans is niet groot. Geen wonder dat je vanavond uitgeput in bed ploft, maar het is de moeite waard.

VISSEN
20 februari-20 maart

Teleurgesteld in iemand? Daar mag je best iets van zeggen, Vissen. Vooral omdat jij enorm je best hebt gedaan. Wel is het belangrijk dat je je roze bril af zet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie