Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Neem even een stap terug, Schorpioen

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Zwaarden Zeven

Deze week voel je de energie van Ram seizoen. Je impulsiviteit komt naar boven en alhoewel spontaniteit soms lonend kan zijn, is het wel belangrijk dat je je ook bewust bent van de consequenties die je acties hebben. Je verantwoordelijkheid nemen hoeft niet te betekenen dat de lol er dan af is. Als je merkt dat je handelt vanuit een plek die niet helemaal recht tegenover je echte intenties staat, doe daar dan gelijk iets aan. Als je een nieuw pad hebt gevonden om te bewandelen, moet je soms op andere manieren handelen.

Let deze week op het getal 8.

Stier - De Wereld

Deze week ga je een prestatie tegemoet waar je voor geprezen gaat worden. Er is een situatie die nu eindelijk voltooid is en je voelt je bevredigd. Dit betekent ook dat er een einde is gekomen aan de oude cyclus waar je in zat. Je gaat je de komende tijd in een nieuwe bevinden en dit brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee. Vier de geweldige dingen die je al hebt gedaan en glimlach de toekomst tegemoet. Welkom in een nieuw hoofdstuk in je leven! Tip: dans er deze week lekker op los.

Let deze week op het getal 21.

Tweelingen - De Duivel

Deze week wordt het tijd dat je de kanten van jezelf onder ogen gaat komen die je al die tijd weggeduwd hebt. Dit is confronterend en niemand vindt het leuk om zijn of haar schaduwkanten te erkennen, maar het is wel een belangrijk stuk dat hoort bij groei en transformatie. Doordat je deze kant van jezelf al die tijd niet erkend hebt, heeft dit voor stress en ongerustheid gezorgd. Het enige wat jou nu tegenhoudt om je hoogste potentie te bereiken, ben jij zelf. Dit is confronterend, maar door aan jezelf te werken zet je jezelf vrij.

Let deze week op het getal 15.

Kreeft - Matigheid Omgekeerd

Er is potentie om veel harmonie in je leven te brengen. Deze week moet je illusies doorbreken en je ego opzij zetten. Door de hele tijd naar je ego te luisteren, negeer je je hogere zelf. Hierdoor zie je niet van jezelf wat andere mensen wel zien of wat je eigenlijk al diep van binnen weet. Richt meer aandacht op de disbalans in je lichaam, geest en ziel. Waar kan je nog wat aandacht aan besteden? Vraag ook aan jezelf wat je nog mist in je leven en werk eraan om meer daarvan in je leven te brengen.

Let deze week op het getal 14.

Leeuw - Aas van Zwaarden

Deze week begin je aan een reis die veel teweeg gaat brengen. Het zorgt ervoor dat je eindelijk gezien wordt voor wie je werkelijk bent en mensen erkennen jouw talenten. Hiervoor moet je wel je geest op scherp zetten en niet bang zijn om in een leidersrol te stappen. De reis die je gaat maken kan zowel binnenin jezelf zijn of buiten jouw krachten bevinden. Dit neemt niet weg dat het ervoor zorgt dat je wil blijven leren waardoor er meer kansen op je pad komen die je aan kan grijpen. Tip: schrijf je doelen op.

Let deze week op het getal 6.

Maagd - Kelken Zeven

Het leven is vol met illusies die we in eerste instantie niet zien. Deze week ga je leren hoe je door deze illusies heen moet prikken. Je gaat meemaken dat er nu lokkende kansen op je pad komen die je maar al te graag met beide handen aan wil grijpen. Maar is het wel zo goed als het lijkt? Deze kansen die zich nu voordoen kunnen ervoor zorgen dat je niet meer spiritueel met jezelf op een golflengte zit. In plaats van gelijk ‘ja’ te zeggen, denk er nog even over na. Wat wil je nu écht?

Let deze week op het getal 20.

Weegschaal - Kelken 10

Deze week draait alles om geluk vinden in je relaties met vrienden, familie en dates. Materiële onafhankelijkheid is altijd leuk, maar het geeft niet die voldoening van harmonieuze relaties met mensen die dichtbij je staan. Deze kaart draait om een diepere betekenis van overvloed vinden. Het gaat om eindeloos spiritueel en emotioneel genot, door obstakels te overkomen. Het is belangrijk dat je altijd de dingen doet die jou en de mensen om je heen geluk brengen. Het Universum staat achter je en zorgt voor je. Tip: vind jouw zegeningen.

Let deze week op het getal 17.

Schorpioen - Kelken Vier

Deze week is het belangrijk dat je even een stap terugneemt, omdat je je connectie met jezelf en het Universum kwijt bent. Dat is niet erg, maar het is wel belangrijk voor jezelf om deze connectie terug te krijgen. Je moet je emoties even verwerken en dat betekent niet dat je dingen voor lief neemt. Het is een teken dat je je energie moet beschermen tegen negatieve energie van buitenaf. Trek jezelf even terug om je kansen opnieuw te evalueren. Kijk ook met een eerlijke blik naar je keuzes.

Let deze week op het getal 16.

Boogschutter - Koningin Staven

Deze kaart representeert letterlijk jouw energie, Boogschutter. Deze week ga je nog meer in je eigen kracht staan en ben je zelfverzekerder dan ooit. Je bent eigenlijk gewoon je werkelijke zelf. Dit brengt luchtige, maar vurige energie met zich mee en je kan heel de wereld aan. Je energie werkt nu als een magneet en mensen voelen zich links en rechts tot je aangetrokken. Erken je eigen kracht en laat deze niet door je vingers glippen. Gebruik de creatieve energie die je nu hebt om je gedachten te manifesteren.

Let deze week op het getal 13.

Steenbok - Pentakels Acht

Deze week komen de talenten naar boven die al die tijd al binnen in je zaten. Je hebt alles in je om je dromen waar te maken. Ga door met wat je nu aan het doen bent en je gaat zien dat je een meester gaat worden. Je kunt ervoor kiezen om anderen te onderwijzen. Niet alleen worden je harde werk en oog voor detail beloond, maar je ziet het ook nog dubbel en dwars terug in het eindresultaat. Je krijgt nu niet de waardering die je wil, maar vertrouw erop dat het eraan komt.

Let deze week op het getal 11.

Waterman - Staven Vier Omgekeerd

Ben je compromissen aan het sluiten voor je persoonlijke leven of voor iets anders? Deze week is het belangrijk dat je duidelijk krijgt wat jouw intenties zijn. Neem de mensen die nu dicht bij je staan niet voor lief, want ze gaan een grote rol in je leven spelen. Als je ze wel voor lief hebt genomen, dan merk je dat je niet helemaal tevreden bent met wat je doet. Vergeet niet om je dankbaarheid te uiten. Dat je niet hebt wat je wil, betekent niet dat wat je wél hebt gewoon links kan laten liggen.

Let deze week op het getal 1.

Vissen - De Dwaas

Deze week ben je speelser dan dat je in tijden bent geweest. Je zit goed in je vel en je bent zelfverzekerd. Hierdoor maak je grote stappen vooruit en wordt je enthousiasme aangewakkerd. Wat valt er nog meer te ontdekken in dit leven? Luister niet naar je ego en maak contact met je spirituele kant. Laat jezelf toe om alles te voelen, elke emotie, hoe confronterend ook. Geniet van het leven en maak je niet te druk. Al het moois ligt al voor je klaar. Tip: doe iets buiten je comfortzone.

Let deze week op het getal 0.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie