Dit is de invloed van de Volle Maan van 28 maart 2021 op je leven

Deze golf van nieuwe, vurige energie kan een onrustig gevoel geven

volle maan
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Tijd voor balans! Op 28 maart om 20:48 uur is er weer sprake van een Volle Maan. De Zon en Maan staan allebei precies op 8 graden. In de numerologie is het getal 8 gelinkt aan overvloed en succes. Vergeet dus niet te om oude wonden los te laten en om te manifesteren tijdens deze Volle Maan.

Volle Maan in Weegschaal

De Maan staat in het dierenriemteken Weegschaal. Dit is het zevende dierenriemteken met als element Lucht. Weegschaal is een echte charmeur die maar al te graag balans zoekt in elke situatie. Verder gaat dit dierenriemteken over kunstzinnigheid, partnerschap en romantiek. Weegschalen waarderen de mooie kanten van het leven. De energie van de Volle Maan verschuift onze focus op de relaties die we hebben en herinnert ons aan de mooie momenten in het leven. Ze vraagt ons om een balans te vinden tussen wat wij zelf nodig hebben en wat anderen van ons vragen.

Zon in Ram

Ram staat bekend als de leider van de dierenriem. Daarnaast brengt Ram een vurige energie met zich mee en dat zal de afgelopen week ook wel voelbaar zijn geweest. Onze impulsiviteit komt naar boven en we zijn misschien wel brutaler dan dat we van onszelf gewend zijn. Door de energie van de Zon die in Ram staat, gaan we achter kansen aan die op ons pad komen en beginnen we nieuwe projecten waar we volledig voor gaan. Alles draait nu om actie. Deze golf van nieuwe, vurige energie kan een onrustig gevoel geven. Sporten of lichamelijke beweging kan helpen om van deze onrustige energie af te komen of om je hoofd leeg te maken.

Algemene thema

Deze Volle Maan heeft de potentie om wonden in je huidige relaties te helen. In plaats van bij de pakken neer te zitten, kunnen we ook een les halen uit bepaalde emoties en gevoelens. Heel jezelf eerst voordat je anderen probeert te helen. Sta je jezelf in de weg om balans te vinden? Je hoeft niet altijd maar iedereen tevreden te stellen. Het is belangrijk dat jij tevreden bent. Vraag jezelf eens wat jij wil.

Kijk op welke manieren je extra schoonheid kan toevoegen in het dagelijkse leven. Probeer je niet te bewust te zijn van je uiterlijk. Houd van jezelf zoals je bent. Doordat de Zon nu lijnrecht tegenover de Maan staat kan dit wrijving opleveren. Ram is een dierenriemteken dat de confrontatie juist aangaat, terwijl Weegschaal altijd de rust probeert te bewaren en liever de confrontatie uit de weg gaat. Dit draagt bij aan de onrustige energie.

Wees verder niet bang om te zijn wie je echt bent. Je hoeft niet altijd maar aan ieders verwachtingen te voldoen, dat is niet hoe het leven werkt. Zet jezelf op de eerste plek. Wie ben jij als persoon? Dit is een mooi moment om te beseffen dat perfectie eigenlijk niet bestaat.

Aspect Chiron

De Maan staat lijnrecht tegenover Chiron en Venus. Chiron is de heler terwijl Venus de planeet is van liefde, schoonheid en luxe. Beiden staan in het dierenriemteken Ram. Hierdoor wordt onderliggende pijn belicht en worden we gevraagd om hieraan te werken. Probeer deze pijn niet af te reageren op je relaties. Ook kunnen onze gevoelens en emoties verwarrend zijn.

Volgende Volle Maan

De volgende Volle Maan zal plaatsvinden op 27 april 2021. De Maan bevindt zich dan in het dierenriemteken Schorpioen. Dit zorgt voor een verleidelijke energie. Maar eerst is het tijd om aan de relatie met jezelf te werken.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie