Glamour's dag-horoscoop: maandag 5 april

Focus je op dingen waar je wél iets mee kunt, Waterman

daghoroscoop waterman
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Het belangrijkste advies voor vandaag: kalm blijven. Zelfbeheersing rules. De dag begint al intens en meer problemen kun je er nu niet bij hebben. Pak één ding tegelijk aan!

STIER
21 april-20 mei

Zit je niet lekker in je vel, ben je ergens boos of ongerust over? Blijf niet met deze gevoelens rondlopen, Stier! Praat over zaken waar je last van hebt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jij laat er geen gras over groeien en dat is een slimme zet. Neem contact op met mensen die je verder kunnen helpen. Je netwerk is op dit moment enorm belangrijk.

KREEFT
22 juni-22 juli

De spanning tussen jou en iemand anders loopt op en de kans is aanwezig dat de boel op scherp komt te staan. Vervelend? Ja, maar je geduld begint aardig op te raken.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Gaan je reisplannen (weer) niet door? Ook in Nederland kun je je prima vermaken. Doen, want over niet al te lange tijd breekt een bijzonder drukke tijd aan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hangt er liefde in de lucht of gaat het puur om fysieke aantrekkingskracht tussen jou en iemand anders? Wat het ook is: loop niet te hard van stapel en bewaak je grenzen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Over een gebrek aan aandacht heb je beslist niet te klagen, maar het lijkt of er iets niet in de haak is. Besteed aandacht aan dat gevoel. Wegstoppen of negeren is jezelf tekort doen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als je wil klagen, wend je dan tot de juiste persoon of instantie. Lucht je hart, maar pas op voor te veel zelfmedelijden. Luister vooral ook naar het advies van anderen.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Je bent in de mood om een gokje te wagen, in het diepe te springen en alle voorzichtigheid overboord te gooien. Het is alles of niets! Vooral als het om de liefde gaat…

STEENBOK
22 december-20 januari

Er is een verschil tussen vastberaden zijn en eisen dat dingen op jouw manier moeten. Probeer een beetje flexibel te zijn. Pas vandaag op met te krachtig je mening geven.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je geduld wordt vandaag weer eens flink op de proef gesteld. Maak je niet druk om zaken die je niet kunt veranderen. Focus je op dingen waar je wél iets mee kunt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Moet je eieren voor je geld kiezen of wil je wachten op een betere kans? Tja, jij bent de enige die de knoop kan doorhakken. Zet alles eerst op een rijtje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie