Glamour's dag-horoscoop: dinsdag 6 april

Doe iets met de kritiek die je krijgt, Tweelingen

daghoroscoop tweelingen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er is ruimte voor spontaniteit en nieuwe ideeën. Wacht niet tot anderen met een voorstel komen, maar neem zelf het initiatief. Zo krijg je waarschijnlijk precies wat je wil.

STIER
21 april-20 mei

Als je open staat voor verandering en daar actief aan meewerkt, kun je een (zakelijke) kwestie best in jouw voordeel laten uitpakken. Reageer zakelijk en niet emotioneel.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

In je eentje bereik je echt minder dan wanneer je je krachten bundelt met die van anderen. Je komt onbedoeld fel of bazig over. Doe iets met de kritiek die je krijgt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Misschien is dit een goed moment om een knoop door te hakken over een financiële kwestie. Het geeft rust als je weet waar je aan toe bent. In ieder geval voor de komende tijd.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Niemand ontkomt er aan: een reality check op z’n tijd is niet leuk, maar het maakt wel duidelijk hoe een situatie in elkaar steekt. Nu kun je tenminste een keus maken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Onzekerheid is slopend en het zorgt ervoor dat je in je schulp kruipt. Toch heb je veel meer grip op de situatie dan je denkt. Laat je niet uit het veld slaan, Maagd. Nergens goed voor.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je denkt, droomt, praat over één ding. Tja, waar het hart vol van is, he?! De voorzichtige waarschuwingen van anderen dringen niet eens tot je door.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het lijkt er op dat je vandaag aan huis gekluisterd bent. Het gooit je plannen misschien flink in de war, maar tegen overmacht kun je niet op. Laat het over je heen komen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Misschien is het toch slimmer om nog eens na te denken over die investering die je van plan bent te gaan doen. Meer tijd, meer inzicht of meer informatie kun je goed gebruiken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Over gezamenlijke uitgaven en inkomsten doe je natuurlijk niet moeilijk, maar misschien is het wel handig om de eerder gemaakte afspraken nog eens tegen het licht te houden?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het kan gebeuren dat je stemming ineens omslaat. Denk niet meteen dat het wel weer aan jou ligt. Sommige mensen behandelen je namelijk zoals je verdient.

VISSEN
20 februari-20 maart

In jezelf investeren is op dit moment extra belangrijk, maar je onvrede wegkopen of weg-eten werkt natuurlijk maar heel kort. Wees lief voor jezelf en negeer je gevoel niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie