Glamour's dag-horoscoop: woensdag 7 april

Laat je niet gek maken door geruchten, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hou er voorzichtig rekening mee dat afspraken die je na de middag maakt, waarschijnlijk niet doorgaan of op de lange baan worden geschoven. Beloof ook zelf niet te veel.

STIER
21 april-20 mei

Wat niet weet, wat niet deert? Pas op, want in sommige gevallen doe je er vooral jezelf meer kwaad mee dan je beseft. Denk drie keer na voor je je ergens in begeeft.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je kijkt enorm naar iemand op en dat is volkomen begrijpelijk. Toch is het voor jou niet goed als je je te veel laat beïnvloeden. Als iets te mooi lijkt om waar te zijn, is het meestal zo.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ineens weet je hoe een lastige situatie in elkaar steekt. Nu is het een kwestie van doorpakken en verstandig handelen. Als het móet: schakel je gevoel even uit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Probeer anderen niet te overtuigen van je gelijk, want dat werkt averechts. De beste manier om indruk te maken, is door het goede voorbeeld te geven. Dat levert snel resultaat op.

MAAGD
24 augustus-22 september

Loop je met een geheim rond? Zit je niet goed in je vel? Ben je boos? Je hoeft het niet met iedereen te bespreken, maar het is belangrijk om je hart bij iemand te luchten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Deze dag staat in het teken van onverwacht nieuws, de liefde en romantiek. Hou er rekening mee dat niet alles is wat het lijkt, maar opwindend is het beslist.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Investeer in jezelf/je huis. Dat hoeft geen bakken met geld te kosten. Een bosje bloemen, boek of tijdschrift gezond eten is precies waar je van opknapt. Kleine dingen, groots effect.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt vandaag je gedachten en gevoelens op papier zetten. Juist door ze op te schrijven en het dan even loslaten. Pleeg dat ene telefoontje of beantwoord die mail/app in de ochtend.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het geluk is vandaag op jouw hand, dus waag gerust een gokje. Iets waar je tijden geleden zorgen om had, blijkt veel gunstiger voor je uit te pakken. Wat een opluchting.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een dag voor liefde én vriendschap. Mensen zoeken contact met je, maar jij lijkt niet echt enthousiast. Eerlijk? Je zit een beetje te veel in je eigen bubbel, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Laat je niet gek maken door geruchten. Daar word je alleen maar nerveus van. Als je echt antwoorden wil: vraag het dan aan degene die ze heeft.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie