Glamour's dag-horoscoop: donderdag 8 april

Loop niet op de zaken vooruit, Ram

daghoroscoop ram
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Verstand en gevoel zitten misschien niet op dezelfde lijn. En als je last hebt van vermoeidheid of een slechte bui, ziet alles er ook nog eens heel anders uit. Loop niet op zaken vooruit!

STIER
21 april-20 mei

Je krijgt vandaag veel voor elkaar als je krachten bundelt met die van anderen en duidelijke afspraken maakt. Werk en privé scheiden, lukt nu niet goed maar dat hoeft ook helemaal niet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hebt veel aan je hoofd en dit is precies de reden waardoor dingen mis kunnen gaan. Werk met lijstjes, haast je niet en controleer je werk. Of laat het door anderen checken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als je lekker in je vel zit, kun je de wereld aan. Trek je vandaag dan ook niks aan van mensen die met het verkeerde been uit bed zijn gestapt. Negeren, vermijden en uit de weg gaan!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zet je voorstellingsvermogen in en visualiseer het best denkbare scenario. Positief denken is geen instant wondermiddel, maar vandaag werkt het goed genoeg.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je staat weer eens voor iedereen klaar, maar wat levert het jou op, Maagd? Wordt het gewaardeerd of is het bijna vanzelfsprekend dat je in actie komt? Zeg eens eerlijk?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Moe, onrustig of afwezig? Tja, dat is niet zo gek met alles waar je momenteel zo druk mee bent. Je loopt helaas ook wat achterstand op in je werk en dat levert stress op. Focus!

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je privacy weet je goed te bewaken, maar geniet je wel genoeg, Schorpioen? Het wordt wel weer eens tijd voor iets spannends of romantisch! Maak daar je prioriteit van.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Thuiswerken gaat op den duur wel vervelen. Vooral als je het sociale aspect mist. Maak ook tijd vrij om met je collega’s over iets anders te praten dan het werk.

STEENBOK
22 december-20 januari

Let op: afspraken lopen vandaag makkelijk verkeerd en niet iedereen trekt dezelfde conclusies. Om ergernissen te voorkomen: check of alles helder is bij iedereen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Alle begin is moeilijk. Op gang komen bijvoorbeeld. Eigenlijk ben je al toe aan het weekend. Geen zin om aan een nieuwe taak te beginnen? Als het niet hoeft, doe het dan niet.

VISSEN
20 februari-20 maart

Trek je niet alles zo persoonlijk aan, Vissen. Je kunt het leed van de wereld niet op je nemen. Let vandaag goed op, want ongelukken zitten in een klein hoekje. Concentreer je

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie