Glamour's dag-horoscoop: vrijdag 9 april

Zet je fantasie op aan en maak er goed gebruik van, Kreeft

daghoroscoop kreeft
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Let vandaag goed op je voorgevoel en sta eens stil bij je gedachtes. Moet je sterk aan iemand denken? Jij weet zelf heel goed of het slim is om contact op te nemen.

STIER
21 april-20 mei

Je hoeft maar te vragen en mensen komen in actie voor je. Maar het probleem is juist dat je niet graag om hulp vraagt. Extra voordeel: versterkt het jullie band, dus doe nou maar…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Let op en concentreer je zo goed mogelijk. Op je werk lopen zaken door elkaar heen (what’s new) en dat leidt tot chaos. Blijf kalm en handel een ding tegelijk af. Laat je niet opjagen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Geef toe aan je gevoel en doe vandaag vooral dingen waar je inspiratie, energie of een goed humeur van krijgt. Zet je fantasie op AAN en maak er goed gebruik van.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is niet zo moeilijk om de waarheid boven tafel te krijgen, maar verwacht niet dat iedereen enthousiast meewerkt. Je gevoel over iets/iemand lijkt te kloppen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als het om de liefde gaat, heb je hoge verwachtingen. Voordat je in het diepe springt: zijn er kleine signaaltjes die je negeert? Maak dingen niet mooier (of erger) dan ze zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een prachtige dag om creativiteit en zelfexpressie alle ruimte te geven. Wil je weten waar jij en je lief staan? Begin dat gesprek en stel de vragen waarmee je zit.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een dag om rustig aan te doen en jezelf niet op te jutten. Leg de lat even iets lager, Schorpioen. Je moet al zo veel van jezelf. Laat vandaag zelf een wens in vervulling gaan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je kunt het niet iedereen naar de zin maken. Focus jij je vanaf nu op de mensen die jou waarderen. Je hoeft niet op je tenen te blijven lopen voor mensen die je niet zien staan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het kan geen kwaad om over sommige zaken wat meer te overleggen. Iemand snakt naar een praatpaal. Je goede raad is eigenlijk niet eens nodig. Luisteren daarentegen wel.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Besteed gerust wat meer aandacht aan je financiën en kijk eens waar je nog wat kunt besparen. Zo hou je geld over voor andere dingen op je verlanglijstje.

VISSEN
20 februari-20 maart

Met de maan in het gevoelige teken van de Vissen, is het een emotionele dag. Let op: niet alles wat jij voelt, komt bij jou vandaan. Je vangt dingen van anderen op

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie