Glamour's dag-horoscoop: zaterdag 10 april

Laat je niet afleiden en focus je op je einddoel, Schorpioen

daghoroscoop schorpioen
Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Jij gaat je weekend echt niet verslapen en luierend doorbrengen. Sterker nog: de kans dat je voor dag en dauw wakker werd, is groot. Doe iets met die boost energie.

STIER
21 april-20 mei

Laat je vooral niet op de kast jagen door anderen en trek gewoon zelf je conclusies. Alhoewel: over dat ene onderwerp lukt het maar niet om een knoop door te hakken. Laat het even.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je vermaakt je ongetwijfeld heel goed in je eentje maar dit is een fantastische dag om met vrienden door te brengen. Heerlijk om zoveel energie van anderen te krijgen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ben je aan het solliciteren? Je kunt maar een keer een eerste indruk maken. Lees je brief en CV nog een paar keer door voordat je op verzenden klikt. Dubbelcheck!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dream big en laat je niet tegenhouden door praktische bezwaren of negatieve mensen. Soms moet je gewoon zelf een deur openen en een beetje brutaal zijn. Ga ervoor!

MAAGD
24 augustus-22 september

Emoties zijn soms zo intens, dat je niet weet waar je het moet zoeken. Loop er niet voor weg, maar sluit je ook niet af. Als je ergens hulp bij nodig hebt: vraag er dan om!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het gaat op dit moment vooral om anderen. Jezelf wegcijferen is op dit moment ook niet lastig, maar je komt nauwelijks aan jezelf toe. Bewaak die grens gerust wat beter.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je hebt het ergens ongelooflijk druk mee en dat kost ontzettend veel energie. Zolang je alles onder controle hebt, gaat het goed. Laat je niet afleiden en focus je op je einddoel.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Doe vooral waar jij zin in hebt en laat je verleiden om iets nieuws te proberen. Dit is een prima periode om iemand beter te leren kennen. Spannend!

STEENBOK
22 december-20 januari

Home sweet home? Tja, het ligt er aan hoe druk het daar is. Het lijkt er op dat alles tegelijk komt en jij nauwelijks tijd krijgt om op adem te komen. Maar je weet waarom het moet!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Er wordt vandaag zoveel gepraat, dat het je duizelt. Pas naderhand merk je hoeveel energie het je heeft gekost. Maar het is altijd leuk om iets nieuws te leren en mensen te leren kennen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent er even niet. Tenminste: zo lijkt het. Als je het weekend nodig hebt om bij te komen, alleen te zijn, je eigen gang te gaan: doen! Volg je gevoel. Dan komt het helemaal goed.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie