Glamour's dag-horoscoop: zondag 11 april

Je hebt veel meer kracht dan je denkt, Maagd

maagd daghoroscoop
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De nieuwe maan in jouw teken is een aansporing om een nieuw begin te maken of te kiezen voor jezelf. Focus je op gebieden die nú aandacht nodig hebben.

STIER
21 april-20 mei

Je bent van nature een praktisch en aards persoon, maar er gebeuren de laatste tijd zoveel dingen, dat het niet meer toevallig is. Ben je klaar voor antwoorden en meer diepgang?

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Sommige mensen zijn hun gewicht in goud waard en die nieuwe mensen die je hebt leren kennen, inspireren je enorm. Deel je kennis en enthousiasme weer met anderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je reputatie, je naam, je job en carrière zijn erg belangrijk voor je en dit is een periode om daar een nieuwe of andere vorm aan te geven. Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Wil je zelf iets leren of wil je anderen iets leren? Het kan allebei, Leeuw! Deel je kennis en ervaring. Dit is een tijd om letterlijk en figuurlijk je horizon te verbreden

MAAGD
24 augustus-22 september

Wat moet er anders? Dat is waarschijnlijk wel duidelijk, maar vraag je nu af wat jij zelf kunt doen om een impasse te doorbreken. Je hebt veel meer kracht dan je denkt!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Andere mensen fungeren als een spiegel. Het is easy omgaan met mensen die op jouw niveau zitten, maar de uitdaging is om te luisteren naar mensen die het niet met je eens zijn.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als mensen dan toch vinden dat jij de aangewezen persoon bent om een taak op je te nemen, zorg dan voor glasheldere afspraken. Anders kost het je alleen maar kostbare energie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Of het nou om een oude of nieuwe hobby gaat: het is tijd om er meer energie in te stoppen. Ja, het kost tijd, maar je krijgt er massa’s energie en voldoening voor terug.

STEENBOK
22 december-20 januari

Het gaat letterlijk of figuurlijk om je basis en daar mag je nu echt alle aandacht op richten. Jij bent de enige (samen met je partner) die weet wat je te doen staat. Go for it!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Hoe kun je zorgen dat het contact met bepaalde mensen beter wordt? (Of weer op gang komt.) Tja, misschien kun je de eerste stap zetten. Sorry zeggen is in sommige gevallen of fijn…

VISSEN
20 februari-20 maart

Als je alles bij elkaar optelt, zie je snel waar je tekort komt en waar je overvloed hebt. Dit is een prima moment om een beslissing over je financiën te nemen. Ben je er klaar voor?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie