Je wekelijkse tarot-kaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Deze week kan er romantiek op je pad komen, Vissen.

tarot kaartlegging
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Als een kaart omgekeerd terecht komt, heeft dit een andere betekenis. Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - De Kluizenaar

Deze week ga je lekker de tijd nemen om jezelf te herontdekken. Wie ben jij als persoon? En wat zegt je ziel tegen je? Je gaat jezelf in een ander licht zien en leren kennen zoals je nog niet eerder deed. Diep van binnen wist je eigenlijk altijd al dat er meer in je zat, maar er is een reden dat je dit nú gaat ontdekken. Probeer daar niet te veel over na te denken, want het maakt niet uit wanneer je dit doet. Het gaat erom dat je die stap gaat zetten. Tip: plan een avondje voor jezelf!

Let deze week op het getal 9.

Stier - Koning van Pentakels

Deze kaart is een teken van veiligheid, financiële overvloed en grote prestaties. Deze week ga je de innerlijke zakenvrouw of man in je naar boven halen. Dit gaat gepaard met ambitie en lekker veel zelfvertrouwen. Je bent er klaar voor om deze toewijding en verantwoordelijkheden aan te gaan. Sta open voor al het moois dat op je pad komt en dat het Universum je brengt. Kwaliteit gaat nu boven kwantiteit. Hierdoor ga je je vibratie verhogen, waardoor je nog meer moois gaat aantrekken. Niet alleen op het gebied van geld, maar ook met vriendschappen. Geniet ervan.

Let deze week op het getal 7.

Tweelingen - Ridder van Pentakels

Deze week ga je 180 graden draaien op het gebied van je mindset. Je gaat beseffen dat rustig en standvastig handelen zijn vruchten afwerpt op de lange termijn. Het hoeft voor jou nu allemaal even niet zo snel te gaan en dat is helemaal goed. Als je twijfelde en bevestiging zocht, dan heb je die bevestiging bij dezen. Toenemende progressie is een teken dat je op de goede weg zit. Je bent niet meer te stoppen; niets of niemand kan je nu nog tegenhouden. Tip: creëer een routine voor jezelf.

Let deze week op het getal 13.

Kreeft - Staven Drie

Als beloning voor je volhardendheid ben je nu op weg naar je grote visie. Deze week ga je eindelijk de vruchten plukken. Geluk stroomt nu moeiteloos jouw kant op. Ook al lijkt het misschien alsof je geen vooruitgang hebt geboekt, niets is minder waar. Elke keer dat je aandacht besteedt aan jouw wensen, doe je weer een stapje vooruit. Bekijk je huidige situatie nu even vanuit een helikopterview zodat het duidelijk wordt voor jezelf welke kansen op je liggen te wachten en welke je het beste kunt aangrijpen. Volg je nieuwsgierigheid! Hierdoor blijf je je unieke talenten ontwikkelen.

Let deze week op het getal 16.

Leeuw - Koningin van Zwaarden

Eindelijk, Leeuw! Deze week ga je terug naar je eigen kracht en vertel je de mensen om je heen zonder moeite waar het op staat. Je denkt logisch na en kunt nu snel schakelen. Dit is handig, al helemaal op de werkvloer. Je kijkt nu recht door de façades van andere mensen heen en dat maakt het duidelijk voor jezelf welke volgende acties je mag ondernemen. Wees kritisch, open en eerlijk. Dit gaat je veel verder helpen dan je denkt. Intellectualiteit is nu een prioriteit; leer weer eens wat nieuws of ga op onderzoek uit.

Let deze week op het getal 3.

Maagd - De Zon

Deze week schijnt de Zon letterlijk en figuurlijk door de ramen naar binnen. En niet alleen dit; hierdoor trek je mensen aan op je pad en straal je zelf ook warmte uit. Het verwarmt je van binnen en het zorgt ervoor dat je zelfverzekerd bent en dat je veel meer plezier hebt dan eerst. Al deze positieve energie maken bepaalde details zichtbaar: je gaat het grote plaatje zien dat voor jou bestemd is. Geniet van de kleine, simpele momenten in het leven.

Let deze week op het getal 19.

Weegschaal - De Ster

Deze week staat het Universum, zonder twijfel, volledig achter je. Er komt nu een periode aan van heling, kalmte en inspiratie. Je mag in jezelf gaan geloven; de enige die nu nog aan jou twijfelt ben jij zelf. Je hebt het harde werk dat je moest doen gedaan, zowel fysiek als emotioneel. Nu is het tijd om in de spotlight te stappen. Pak je podium en weet wanneer je jezelf mag presenteren als wie je bent. Laat je vele talenten zien. De mensen om je heen zien je nu als inspiratiebron. Speel hierop in.

Let deze week op het getal 17.

Schorpioen - Oordeel

Deze week ben je er meer dan klaar voor om oude gewoontes achter je te laten. Je bent er bijna, maar je moet nog even erdoorheen. Dat is niet erg, want je ziet het licht aan het einde van de tunnel al. De veranderingen die je wil maken zijn goed voor de lange termijn. Twijfel er dus vooral niet aan. Je weet zelf heel goed wat je moet doen en wat het beste voor je is op dit moment. Welke patronen houden je nu tegen om je authentieke zelf te worden? Vertrouw op je eigen oordeel.

Let deze week op het getal 20.

Boogschutter - Koning van Kelken

Deze week is het belangrijk dat je opmerkzaam bent. Dit is de sleutel om nu indruk te maken. Je hebt je emoties onder controle en weet precies wat ze je vertellen. Op het gebied van je intenties zit je goed. Vergeet vooral niet om naar je intuïtie te luisteren. Je mag daar best wel wat meer op terugvallen. Je connectie met andere mensen verloopt nu makkelijk, dus het zou zonde zijn als je er geen gebruik van maakt. Naar andere mensen straal je rust uit. Jij kan alles aan.

Let deze week op het getal 10.

Steenbok - Koning van Zwaarden

Je kracht ligt deze week in je geest. Je gedachten zijn sterker dan je denkt; ze bezitten de mogelijkheid om je dromen en wensen te verwezenlijken. Verder stap je nu volledig in de rol van een leider en ben je op zoek naar de waarheid. Structuur is nu belangrijk voor je, dus probeer dat ook vooral op te zoeken. Kijk terug op het verleden om de antwoorden te vinden die je nu zoekt. Vergis je niet in je eigen kennis. Je innerlijke kompas weet de weg. Tip: ga eerst op onderzoek uit voordat je een belangrijke beslissing neemt.

Let deze week op het getal 12.

Waterman - Staven Negen

Deze week zie je de eindstreep voor je. Je bent er bijna, maar je moet nog het een en ander doen. Er komt plotseling een obstakel op je pad dat je niet had verwacht, maar geen paniek! Als iemand hier mee om kan gaan dan ben jij het. Zie het als een test vanuit het Universum. Vergeet niet om jezelf te beschermen tegen negatieve energie van buitenaf. Je bent wijs genoeg om de volgende stappen te ondernemen. Vertrouw in jezelf, andere mensen doen dit ook. Als iemand dit kan, dan ben jij het.

Let deze week op het getal 14.

Vissen - Ridder van Kelken

Deze week kan er romantiek op je pad komen, Vissen. Er hangt een charmante energie in de lucht, die je niet kunt negeren. Als je al in een relatie ziet, dan wordt het deze week extra romantisch. Je hebt een goede connectie met je intuïtie en je bent niet bang om diepe gesprekken aan te gaan. Je emoties spelen nu een belangrijke rol in het nemen van beslissingen. Werp licht op je visie en neem een duik in het diepe. Dit is een teken dat wat je ook besluit te doen, je emotioneel wordt gesteund.

Let deze week op het getal 4.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie