Glamour's dag-horoscoop: maandag 12 april

Durf te vragen, Vissen

daghoroscoop vissen
Glamour / Karmijn Simons

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Je hebt het zo druk met je eigen dingen, dat je de signalen of hints van anderen makkelijk mist. Pas op dat je niet onredelijk of verkeerd reageert. Tel tot tien. Of verder.

STIER
21 april-20 mei

Maak je niet druk om zaken waar je op dit moment niets aan kunt veranderen. Als je vandaag een sterk (voor)gevoel krijgt, besteed daar dan vooral aandacht aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Natuurlijk is de mening van anderen belangrijk, maar het is nu juist de bedoeling om je eigen gevoel te volgen. In jezelf vind je antwoorden. Niet bij anderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Zo, er moet vandaag waarschijnlijk een schepje bovenop. Zodra je aan je werk begint, mag je meteen vol aan de bak. Hou je hoofd koel en laat je niet opjutten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Aan inspiratie en ideeën ontbreekt het je niet. Hou die flow vast en luister vooral naar je intuïtie, want met dat nieuwe idee kun je wellicht geld verdienen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je denkt dat je helder en open bent, maar je bent behoorlijk gesloten. Vooral over dat ene onderwerp. Ga er niet van uit dat mensen aanvoelen wat je bedoelt.

WEEGSCAAL
23 september-22 oktober

Het leven gaat door, maar voor veel Weegschalen draait het op dit moment om de liefde of een veelbelovende, spannende samenwerking. Het voelt als alles of niets.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Als je ergens voor gaat, pak je het meteen groots aan. Aan enthousiasme geen gebrek, maar het is wel belangrijk dat je partner je steunt. Is dat op orde, Schorpioen?

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Iedereen doet zo serieus en moeilijk in jouw ogen. Maak je los van beperkende mensen/gedachten/situaties en vier vandaag alles wat je kunt vieren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als thuis of in de familie alles op rolletjes loopt, kun jij je gang gaan. Eerder niet. Stel prioriteiten en volg je hart. Je kunt niet alles plannen, blijkt vandaag weer eens…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Slecht geslapen? Tja, je hebt ook veel aan je hoofd. Pas op dat je geen fouten maakt omdat je te gehaast bent. Slik die kritiek vandaag vooral in. Ook op je toetsenbord!

VISSEN
20 februari-20 maart

Geld maakt niet gelukkig, luidt het gezegde. Maar als je moet onderhandelen, doe het dan goed. Durf te vragen, Vissen. Dat is niet onbescheiden, maar een zakelijke must.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie